Alles over het vernieuwde pensioenstelsel

Wat houdt het vernieuwde pensioenstelsel in voor u als pensioenfonds? AZL informeert en adviseert u graag over hoe om te gaan met deze nieuwe wetgeving en houdt u op hoogte over de laatste ontwikkelingen.

Laatste nieuws

De inhoud van het vernieuwde pensioenstelsel krijgt steeds duidelijker vorm. Weet u als pensioenfonds wat dit voor u inhoudt? Waar dient u rekening mee te houden?

We helpen u graag op weg

Om u op weg te helpen hebben we onze kennis gebundeld in een Wtp-stappenplan en twee kennisdocumenten. Deze treft u hieronder en daarnaast staan onze adviseurs voor u klaar.

                                    Wtp-stappenplan                              

Wij hebben een vijfstappenplan ontwikkeld om de overgang naar het vernieuwde pensioenstelsel voor u inzichtelijk te maken. Lees hier meer.

    Vraag & Antwoord Vernieuwde Pensioenstelsel     

Lees hier de meest gestelde vragen over het vernieuwde pensioenstelsel.

Veranderingen in het vernieuwde pensioenstelsel

Het vernieuwde pensioenstelsel kent veranderingen ten opzichte van het oude stelsel. Lees hier meer over deze veranderingen.

               Veranderingen voor pensioenfondsen            

Lees hier meer over de veranderingen voor u als pensioenfonds. De adviseurs van AZL ondersteunen u graag met advies.

Pensioenitems

Wij staan met beide benen in de actualiteit. Want betrouwbare, up-to-date informatie is essentieel voor een goede pensioenuitvoering. Dit levert geregeld interessante kennis op. Een selectie hiervan publiceren wij in de digitale uitgave Pensioenitems. Die kunt u hier lezen of downloaden.

Pensioenitems

 

Neem contact met ons op!

Wij helpen u graag. Heeft u vragen over het vernieuwde pensioenstelsel en bestuurlijk transitiemanagement? Neem dan contact op met uw vaste contactpersoon.

Contact