1. Home
  2. Disclaimer

Disclaimer

Shutterstock | AZL

AZL besteedt alle mogelijke zorg aan de inhoud van deze site. Wij kunnen echter niet instaan voor de juistheid en volledigheid daarvan.

De inhoud van deze site kan zonder nadere berichtgeving worden gewijzigd. U bent zelf verantwoordelijk voor het gebruik van de informatie. Aan de verstrekte informatie kunt u dan ook geen rechten ontlenen.

AZL, zijn directie en zijn medewerkers aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade, in welke vorm dan ook, die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik (of juist de onmogelijkheid van gebruik), het vertrouwen op of (het nalaten van) acties ondernomen naar aanleiding van de informatie op de site.

Copyright

Alle informatie op deze site(s) is in eigendom of in licentie verstrekt aan AZL, tenzij anders vermeld. Het is niet toegestaan de inhoud van deze site(s) te vermenigvuldigen of openbaar te maken in enige vorm of op enige wijze zonder voorafgaande toestemming van AZL N.V.

Toepasselijk recht

Op het gebruik van de site(s) en deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

AZL N.V.: Kamer van Koophandel nr. 14047914

Neem contact met ons op

Hebt u een vraag of opmerking voor ons? Geef het door via dit contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Let op: alle velden met een * zijn verplicht.