1. Home
  2. Werken bij AZL
  3. Organisatie

Organisatie

Bij AZL werken ruim vijfhonderd toekomstige collega's. Mensen die betrokken zijn bij de pensioenfondsen waar zij voor werken. Onze werkvloer kent een grote diversiteit: van juristen, econometristen en HEAO'ers, tot actuarissen, ICT-specialisten en communicatieadviseurs. Ondanks deze variëteit kun je onze medewerkers kenmerken als HBO-geschoold, zelfstandig, deskundig, ondernemend en behulpzaam.

Onze kernwaarden

  • Betrouwbaar
  • Wendbaar
  • Verbindend
  • Resultaatgericht

Onze cijfers 

  • Aantal medewerkers: 493
  • Aantal fte’s: 434
  • Man-vrouwverhouding: 52% / 48%
  • Onze medewerkersbetrokkenheid: 7,7

Informeel en open

Als je bij ons komt werken, nemen wij de tijd om je vertrouwd te maken met onze organisatie. We bieden je de mogelijkheid een introductietraining pensioenen te volgen. Om je te laten kennismaken met onze organisatie zullen directieleden en stafhoofden uitleggen hoe AZL in elkaar zit en welke afdeling waarvoor verantwoordelijk is. Ben je eenmaal in dienst dan zul je merken dat een informele en open sfeer kenmerkend is voor AZL. Je loopt net zo gemakkelijk binnen bij je leidinggevende als bij collega's.

Jong AZL

Jong AZL is een initiatief voor en door medewerkers onder de 35 jaar. Wij organiseren verschillende activiteiten, zoeken met elkaar de verbinding op, delen we kennis en ervaringen en dagen we elkaar uit. Daarnaast is Jong AZL ook vertegenwoordigd in de Brightlands Young Professionals community. Samen met andere deelnemende bedrijven in de regio investeren we om jong talent in de regio Limburg te houden. Vanuit deze community worden activiteiten georganiseerd om young professionals en bedrijven bij elkaar te brengen.

Het laatste pensioennieuws in uw inbox

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de pensioenwereld, lees updates over het pensioenstelsel en nieuws van AZL.

AZL. De toekomst voor elkaar

Tientallen pensioenfondsen met duizenden aangesloten werkgevers en meer dan een miljoen deelnemers vertrouwen op onze dienstverlening. 

Over AZL