1. Home
  2. Diensten
  3. Communicatie

Communicatie

Pensioenmaterie is moeilijk, de aandacht vaak beperkt. Dit maakt pensioencommunicatie een bijzondere uitdaging. Wij helpen u graag. De oplossing die wij zoeken levert communicatie op die voor elke deelnemer en werkgever relevant, kraakhelder en tijdig is.

Wat wij u bieden

  • Advies over de meest effectieve communicatieaanpak voor uw fonds.
  • Communicatie gericht op deelnemers én op werkgevers.
  • Realisatie van alle communicatiemiddelen die voor uw fonds nodig zijn.
  • Evaluatie aan de hand van professioneel onderzoek (enquête, pre/post-test, klankbordsessie).
  • Communicatieadvies en -uitvoering in bijzondere situaties.

Resultaat boeken met communicatie

Hoe zorgt u dat uw deelnemer weet hoe het zit met zijn pensioen? En dat u zoveel mogelijk resultaat boekt met elke euro die de communicatie kost? Onze communicatieadviseurs en internetspecialisten geven antwoord op deze vragen. Zo ontstaat een beleidsplan voor al uw communicatie, inclusief een jaarplanning voor de benodigde middelen.

Multimediale communicatiemix

Op basis van het communicatiebeleidsplan maken wij de website, nieuwsbrieven, kranten en magazines. Ofwel de multimediale communicatiemix die u en uw deelnemers wensen. We zorgen voor middelen die werken en doen dat binnen de afgesproken tijd en budget. Speciaal voor bedrijfstakpensioenfondsen ondersteunen wij óók de communicatie met de werkgevers.

Bedrijfsmatige aanpak

Kenmerkend in alles wat we doen, is onze bedrijfsmatige aanpak. Dat betekent dat we na de uitvoering plaats inruimen voor evaluatie. Daartoe volgen we de respons van deelnemers, het gebruik van websites en pensioenplanners. Ook zijn wij voorstander van periodiek onderzoek, zodat uw communicatie met deelnemers optimaal is en blijft.

Wilt u meer weten?

Wij lichten de kwaliteit van onze communicatie graag verder toe. Neem voor meer informatie en/of het maken van een afspraak contact op met Angelique Paulissen, via 088 - 116 2311.

‘Meer is lang niet altijd beter’

'Wij werken met pensioengeld. Dus we streven naar communicatie die effectief én efficiënt is. Waarmee wij een fondsbestuur ondersteunen en bijdragen aan meer inzicht voor de deelnemer. Dat betekent keuzes durven maken, duidelijke taal gebruiken en die informatie geven waar de ontvanger behoefte aan heeft. Meer is lang niet altijd beter.'

Mylène Caris,
Manager Communicatie