1. Home
  2. Over AZL
  3. Directie

Onze directie stelt zich aan u voor

Directie

Maarten van der Tuin

Directievoorzitter

Maarten van der Tuin (1964) is per 1 februari 2015 voorzitter van de directie. Eerder werkte Maarten in verschillende leidinggevende functies bij De Amersfoortse Verzekeringen, als laatste als adjunct-directeur pensioenen. In 2008 stapte hij over naar MN waar hij directeur pensioenen en lid van de hoofddirectie was. Hij studeerde rechten aan de Universiteit van Utrecht en behaalde later zijn master in business administration.

Edward Heijkers

Directeur IT

Edward Heijkers (1967) is sinds 2011 lid van de directie van AZL. Hij kwam in 2009 bij AZL in dienst. Eerder werkte Edward Heijkers onder meer bij APG en Fontys Hogescholen. Hij studeerde bestuurlijke informatiekunde in Tilburg en volgde een masteropleiding in information management (TIAS) en veranderkunde (SIOO).

Rob Dingemans

Directeur Klantrelaties en Business Development

Rob Dingemans (1965) is sinds 15 februari 2019 directeur Klantrelaties en Business Development. Hij is verantwoordelijk voor het relatiemanagement, adviesdiensten, het aantrekken van nieuwe opdrachtgevers en het uitbreiden van de dienstverlening. Eerder werkte hij in verschillende functies op het vlak van business development en relatiemanagement bij onder andere Interpolis en Syntrus Achmea Pensioenbeheer. Rob is registeraccountant. Hij volgde verschillende opleidingen waaronder informatiemanagement  bij TIAS Business School.

Raad van Commissarissen

  • Michel van Elk (voorzitter)
  • Henriëtte Prast
  • Willem Stevens
  • Annemieke Visser-Brons

Lees hier de profielschets voor leden van de Raad van Commissarissen.

Neem contact met ons op voor een kennismaking

Wij lichten onze dienstverlening graag verder toe. 

Contact