1. Home
  2. Kennis
  3. Evenementen

Evenementen

Perplex - Testbeelden | AZL

Wij organiseren regelmatig evenementen voor onze klanten. Hieronder treft u een overzicht van de geplande activiteiten, zoals themasessies en rondetafelbijeenkomsten. Bij elk evenement staat voor welke klantgroep (-en) deze relevant is.

Kopbeelden | AZL Alléén op uitnodiging

Assurance Dienst: Assurance Diensten AVG Compliance

De sessie Assurance Dienst AVG Compliance staat gepland op 2 juni van 10.00 tot 11.30 uur. De sessie is uitsluitend op uitnodiging. De agenda en inloggegevens voor deze online sessie ontvangt u enkele dagen voor aanvang. We nemen tijdens de sessie ruim de tijd voor het beantwoorden van uw vragen. In het onderstaande aanmeldformulier kunt u vooraf aangeven welke onderwerpen u graag wilt bespreken. Tijdens het event heeft u uiteraard ook de mogelijkheid vragen te stellen.
Online Webex 2 juni 2023 Van 10:00 tot 11:30 uur
Lees verder
Relatiedag 2023 | AZL Alle klanten

Relatiedag: 20 juni 2023

We staan aan de vooravond van een majeure transitie naar het nieuwe pensioenstelsel. Deze transitie maken we samen: u als klant én wij als pensioenuitvoeringsorganisatie. Die grote verandering gaat zorgen voor meer klantgerichtheid, transparantie en meer keuzemogelijkheden voor uw deelnemers. En dat zijn precies de onderwerpen die centraal staan tijdens onze relatiedag. Een succesvolle transitie kunnen we alleen samen realiseren; hierbij hebben we elkaar nodig!
Harbour Club Vinkeveen Groenlandsekade 1, 3645 BA Vinkeveen 20 juni 2023 Van 12:00 tot 19:30 uur
Lees verder
Alle klanten

Themasessie: NPS Productmodel

De afgelopen twee jaar heeft AZL de Wet toekomst pensioenen (Wtp) op de voet gevolgd en bij elk gewijzigd wetsvoorstel de impact op onze toekomstige dienstverlening beoordeeld. Dit is vertaald in ons Productmodel voor het nieuwe pensioenstelsel (NPS). Naast alle aanpassingen die de Wtp vraagt, hebben wij het Productmodel uitgebreid. Nu zijn ook alle overige onderdelen van de pensioenadministratie toegevoegd. Wij informeren u hier graag over op 28 juni, tussen 11:00 - 12:30 uur. De sessie is uitsluitend op uitnodiging. De agenda en inloggegevens voor deze online sessie ontvangt u enkele dagen voor aanvang. We nemen tijdens de sessie ruim de tijd voor het beantwoorden van uw vragen. In het onderstaande aanmeldformulier kunt u vooraf aangeven welke onderwerpen u graag wilt bespreken. Tijdens het event heeft u uiteraard ook de mogelijkheid vragen te stellen.
Online Webex 28 juni 2023 Van 11:00 tot 12:30 uur
Lees verder