1. Home
  2. Kennis
  3. Evenementen

Evenementen

Perplex - Testbeelden | AZL

Wij organiseren regelmatig evenementen voor onze klanten. Hieronder treft u een overzicht van de geplande activiteiten, zoals themasessies en rondetafelbijeenkomsten. Bij elk evenement staat voor welke klantgroep (-en) deze relevant is.

Kopbeelden | AZL Sleutelfunctiehouders

Assurance Dienst: Risk & Audit

De sessie Assurance Dienst Risk & Audit staat gepland op 22 februari om 14.00 uur en duurt maximaal twee uur. De definitieve agenda en de inloggegevens voor deze sessie ontvangt u enkele dagen voor aanvang. Heeft u onderwerpen die u graag aan bod ziet komen? Geef deze dan door via het aanmeldformulier. Het betreft een online sessie, waar we graag met u de interactie aangaan. Tot donderdag 22 februari!
Online Teams 22 februari 2024 Van 14:00 tot 16:00 uur
Lees verder
Kopbeelden | AZL Alle klanten

Themasessie: ISAE

We houden op 11 maart onze online ISAE Themasessie. Hierin lichten we de ISAE 3402- en ISAE 3000-rapportages toe, waarmee we aantoonbaar in control zijn.
Online 11 maart 2024 Van 10:00 tot 12:00 uur
Lees verder
Consultants

Themasessie: Consultantssessie Samen Bouwen

Wij hechten er waarde aan dat u als adviseur goed en volledig bent geïnformeerd en geven hierover graag transparantie. Daarom organiseren we op 28 maart aanstaande wederom een sessie voor consultants genaamd 'Samen Bouwen'. Naast dat wij u bijpraten over alle recente ontwikkelingen rondom onze IT-vernieuwing en Vernieuwing pensioenen, is dit ook een goed moment om uw input te beluisteren zodat we ons partnership verder verstevigen. Dat biedt inzicht en stelt u in staat om het actuele beeld in uw advisering te betrekken.
Kantoor AZL Daltonlaan 600 in Utrecht 28 maart 2024 Van 15:00 tot 17:00 uur
Lees verder