1. Home
  2. Over AZL
  3. Jaarbeeld

Jaarbeeld

Jaarbeeld | AZL

Jaarbeeld | AZL

AZL Jaarbeeld 2022

AZL heeft in 2022 laten zien een stabiele organisatie en betrouwbare en deskundige partner te zijn, die actief investeert in de transitie naar het vernieuwde pensioenstelsel en klaar is voor de toekomst. Samen met onze klanten zijn we volop in beweging om ons klaar te maken voor de toekomst. In 2022 legden we hiervoor de basis door de investeringen in ons nieuwe IT-landschap en de verdere uitwerking van de Wet toekomst pensioenen.

Bekijk het AZL Jaarbeeld 2022

Jaarbeeld | AZL

AZL Jaarbeeld 2021

AZL legt in 2021 solide fundament met groei in dienstverlening en omzet. We zijn trots op de resultaten uit het jaarverslag. De omzet en de winst bleven op peil, naast de investeringen die we deden in onze mensen, systemen en dienstverlening. In 2021 hebben we belangrijke stappen gezet richting de toekomst.

Bekijk het AZL Jaarbeeld 2021

Jaarbeeld | AZL

AZL Jaarbeeld 2020

Ondanks de coronacrisis ontwikkelde het financiƫle resultaat van AZL zich in 2020 naar verwachting en steeg de omzet. Daarnaast investeerden we actief in systemen en dienstverlening om verder te bouwen aan de toekomst.

Bekijk het AZL Jaarbeeld 2020

Jaarbeeld | AZL

AZL Jaarbeeld 2019

Voor AZL was 2019 een enerverend jaar van investeren in de toekomst. Optimale grip op IT, een nieuwe positionering, uitbreiding van dienstverlening en aanpassing van onze organisatie stonden centraal. Daarmee hebben we stappen gezet voor de lange termijn. Naast de investeringen zijn zowel het aantal aangesloten deelnemers als de werkzaamheden voor onze klanten gegroeid. Dat komt tot uiting in een stabiel financieel resultaat.

Bekijk het AZL Jaarbeeld 2019

Header Media | AZL

Blijf op de hoogte

Actuele ontwikkelingen in de pensioenwereld, persberichten en updates over het pensioenstelsel.

Nieuws