1. Home
  2. Over AZL
  3. Ambassadeurs

Wat zeggen onze ambassadeurs over ons?

Professionele ondersteuning en een perfecte uitvoering van uw pensioenregelingen. Wij regelen het en wij blijven het regelen. Elke dag opnieuw. Dat doen we vanuit onze passie voor pensioenen en onze betrokkenheid bij onze opdrachtgevers. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Daar kunnen wij u alles over vertellen, maar liever laten wij onze ambassadeurs aan het woord. Wat zeggen onze opdrachtgevers, relaties en medewerkers over AZL en onze dienstverlening?

BPFL en AZL transformeren datakwaliteit met de AZL Data Apk

“Als uitvoeringsorganisatie is AZL het beste gepositioneerd om de data grondig te analyseren.De efficiëntie van het proces, waarbij AZL direct correcties kon doorvoeren, maakte de keuze voor ons evident.”

Ron Ramakers (Supervisor Internal Audit, AZL) enCasper Lötgerink (IT-manager, BPFL)

Lees verder

Een kwart eeuw een krachtige alliantie

“Er is vertrouwen in elkaars kunnen. Dat vind ik wel prettig. Zo wil ik ook besturen, zo wil ons bestuur ook besturen, dat we elkaar sterker maken. En uiteraard gaat er soms wel eens iets mis. En dat zal ook wel blijven gebeuren. Maar we zoeken elkaar dan proactief op en bespreken met elkaar hoe we de problemen kunnen voorkomen in het vervolg.”

Gaby Lamers - Bestuursvoorzitter namens werkgevers bij Bpf MITT

Lees verder

Bastiaan Bovy & Dennis Wever (Gen25) | AZL

Wendbaar IT-landschap fundament voor excellente klantbediening

“Belangrijk is dat Gen25 niet de pensioenspecialist is, maar wel de technologische knowhow bezit om de processen van AZL te laten aansluiten bij Salesforce. Dit betekent dat er geen sprake is van een eenzijdige benadering, maar van een partnerschap waarbij inzichten van beide partijen worden geïntegreerd”

Dennis Wever (links op de foto) - Salesforce Solution Consultant Gen25

Lees verder

 

 

Gijs Flameling | AZL

‘AZL is een goede partner in business’

“Het uitvoeren van pensioenbeheer is uitdagend, zeker in deze tijden van verandering. Ik zie dat AZL dat gedegen doet en ook beter dan ik vooraf had verwacht. Er zitten goede mensen bij AZL die met de juiste zaken bezig zijn.”

Gijs Flameling - werkgeversvoorzitter van Stichting Bedrijfstakpensioenfonds voor de Foodservice

Lees verder

Mickey Vuylsteke | AZL

50 jaar PNB en AZL: een gezegend partnerschap

“PNB en AZL hebben elkaar door de jaren heen kunnen vertrouwen op het gebied van kwaliteit, continuïteit en onderlinge sfeer. Deze gezonde vertrouwensrelatie heeft ons in staat gesteld om een professionele groei door te maken en ons aan te passen aan veranderende omstandigheden.”

Mickey Vuylsteke - voorzitter van de communicatiecommissie van PNB

Lees verder

Kostijn van Gerwen | AZL

'Samen naar de overkant roeien' 

“Een goede relatie met een pensioenuitvoeringsorganisatie is als samen roeien in een boot. Het is belangrijk om samen de overkant te bereiken en ervoor te zorgen dat beide partijen zich inzetten voor hetzelfde doel. Het is niet per se nodig om blind de belangen van het fonds over te nemen, maar het moet wel een gezamenlijk belang zijn." 

Kostijn van Gerwen - voormalig directeur Stichting Pensioenfonds TNO

Lees verder

Pieter Langereis | AZL

Multi-client aanpak als voordeel

Al tien jaar werken SPNG en AZL samen. "Er is een berg aan kennis in huis bij AZL waarop we kunnen bouwen.”

Pieter Langereis - Directeur Bestuursbureau SPNG

Lees verder

 

Janko Grassère & Maarten Giezen | AZL

AZL-portalen in de steigers: digitaal, persoonlijk en gemakkelijk

"Het deelnemersportaal richting het vernieuwde pensioenstelsel wordt fundamenteel. Digitaal wordt de standaard, maar we behouden het persoonlijke gevoel en de persoonlijke benadering."

Janko Grassère (product owner AZL) & Maarten Giezen (Managing Consultant van Info Support)

Lees verder

'We slaan twee vliegen in één klap'

"Als ik kijk naar de AZL Assurance Diensten kan ik spreken van een positieve en open samenwerking, waarin we ook kritisch mogen zijn. We challengen elkaar om tot de kern te komen."

Martijn Pover - Sleutelfunctiehouder Risicobeheer Stichting Pensioenfonds ING

Lees verder

Klant van het eerste uur: de kracht van samenwerken

"Er ligt een sterke vertrouwensbasis om samen te werken met elkaar. Net als in ieder goed huwelijk gaat niet altijd alles vanzelf. Het is hard werken, waarbij je elkaar soms scherp houdt. We spreken van een goede en gedegen basis."

Margreet Teunissen - Bestuursvoorzitter POB

Lees verder 

'Innovatie en inlevingsvermogen op z’n top'

"Het is voor ons belangrijk dat AZL onze achterban kent. Het is goed om te weten welke personen er achter die werkgevers en deelnemers zitten, zodat we ons in kunnen leven. Ik mag concluderen dat AZL daar goed in geslaagd is!"

Peter Muis - Manager Pensioenbeheer en Communicatie van Bedrijfstakpensioenfonds voor het Levensmiddelenbedrijf (BPFL)

Lees verder

 

’Extreme-waardentheorie
en het ultieme 100 meter record.’

De impact voorspellen van extreme gebeurtenissen is de specialiteit van AZL-actuaris Sander Smeets.Hij berekende met de ‘extreme-waardentheorie’ hoe snel een mens in theorie 100 meter kan afleggen. Sander haalde er de internationale pers mee. Bij AZL houdt hij zich bezig met ALM-studies en continuïteitsanalyses.

Sander Smeets - Actuaris AZL

Lees verder

‘Deelnemer krijgt meteen antwoord.’

"Als een deelnemer met AZL belt, krijgt hij meteen antwoord. Hij spreekt namelijk rechtstreeks met de rechtsvaststeller van zijn pensioenfonds. Die kent zijn pensioenregeling en zijn persoonlijke situatie."

Alexandra Weyts - Rechtsvaststeller

Lees verder

‘Gezamenlijk belang bij het voldoen aan de AVG’

"Hoewel pensioenfondsen zelf verantwoordelijk zijn voor het naleven van de Europese privacyregels, moet AZL als verwerker van persoonsgegevens ook voldoen. Gezamenlijk optrekken vinden wij van groot belang. Voorbeelden zijn het opzetten van een register waarin verwerkingsactiviteiten worden bijgehouden, het uitbreiden van de privacy- verklaringen op websites en het aanpassen van de afspraken in de verwerkersovereenkomst."

Kenneth Philippen - Jurist

Lees verder

‘AZL dacht telkens een stap verder.’

"AZL dacht telkens een stap verder, aan dingen waar wij nog niet mee bezig waren. Heel concreet, zoals hoe we communicatie met deelnemers slimmer en goedkoper kunnen aanpakken. Via mail, sms of een internetportal. En dat tijdens de proeffase! Dat komt doordat mensen bij AZL weten hoe processen lopen, en hoe ze ideeën kunnen vertalen naar concrete acties."

Raimond Schikhof - Directeur Flexsecuritypensioen

Lees verder

Stockfoto's | AZL

Wat kan AZL voor u betekenen?

Van een state-of-the art administratie en bestuursadvies tot en met pensioencommunicatie; AZL staat voor u klaar. 

Diensten