1. Home
  2. Kennis
  3. Nieuws
  4. AZL trotse partner van JINC

AZL trotse partner van JINC

Jinc Gezamelijk | AZL

AZL is officieel partner van JINC. De handtekening is eind vorige week gezet en daarmee is de duurzame samenwerking beklonken. De afgelopen maanden deed AZL al mee aan diverse projecten van JINC, maar vanaf nu zijn we dus zelf een partner. Met deze samenwerking helpen we kinderen op weg naar een goede start op de arbeidsmarkt.

Publicatiedatum 7 februari 2022
Categorie MVO

Ieder kind heeft talent

JINC is een landelijke non-profitorganisatie die zich inzet om jongeren spelenderwijs kennis te laten maken met economie en werk. In Nederland groeien honderdduizenden kinderen op in wijken met veel armoede en weinig rolmodellen. Zij hebben evenveel talent als leeftijdsgenootjes uit rijkere buurten, maar krijgen vaak minder kans dat te ontwikkelen. Via de projecten van JINC maken ze kennis met allerlei beroepen, ontdekken ze welk werk bij hun talenten past en leren ze solliciteren.

Maatschappelijke betrokkenheid

"Voor AZL is maatschappelijke betrokkenheid een belangrijke pijler. We ondernemen in én voor de samenleving en zetten ons actief in voor de maatschappij en de lokale betrokkenheid in regio Zuid-Limburg", zegt Monique Sueters, CEO bij AZL. "Als partner dragen we nu financieel bij om de JINC-projecten mogelijk te maken en stellen we onze medewerkers beschikbaar als vrijwilliger voor deze projecten, bijvoorbeeld als trainer of coach. We zetten ons vanzelfsprekend graag in voor een Nederland waarin je achtergrond niet je toekomst bepaalt en waarin ieder kind kansen krijgt. Zo brengen we samen de toekomst voor elkaar."

Meer informatie over JINC is te vinden op de website van de organisatie. Op onze eigen website schreven we eerder over de sollicitatietrainingen en de bliksemstage op het hoofdkantoor in Heerlen. In juni neemt de Baas van Morgen het werk van onze CEO Monique een dag over. Lees hier meer over onze initiatieven op het gebied van duurzaamheid

Het laatste pensioennieuws in uw inbox

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de pensioenwereld, lees updates over het pensioenstelsel en nieuws van AZL.