1. Home
  2. Kennis
  3. Nieuws
  4. Mijn Pensioenplan in top 10 Computable Awards 2021

Mijn Pensioenplan van AZL genomineerd voor Computable Awards 2021

Mijn Pensioenplan, de nieuwe planner van AZL, is genomineerd voor de Computable Awards 2021 in de categorie Grootzakelijke projecten. Er waren 31 inzendingen voor deze belangrijke IT-prijs van vakblad Computable. Een plek in de top 10; een prestatie om trots op te zijn!

Publicatiedatum 30 maart 2021
Categorie Algemeen

Mijn Pensioenplan ondersteunt mensen die zich oriënteren op hun pensionering. Ze zien welke keuzes er zijn voor hun pensioen én hoe die keuzes uitpakken voor de hoogte van hun pensioen. Ze rekenen in Mijn Pensioenplan met hun actuele bedragen en vragen hun pensioen online aan. Dit wordt vervolgens volledig geautomatiseerd afgehandeld.

Mijn Pensioenplan is het hart van alle stappen die de mensen doorlopen als ze met pensioen gaan. Sinds oktober 2020 is Mijn Pensioenplan live voor Pensioenfonds ING, co-creator in dit project. AZL bereidt nu de uitrol voor andere klanten voor.

Meer weten over Mijn Pensioenplan? Lees hier het persbericht van AZL. AZL heeft Mijn Pensioenplan ontwikkeld samen met Mendix, Bizzomate en Pensioenfonds ING.

Presentatie aan de jury

Op donderdag 8 april om 15.45 uur presenteert AZL Mijn Pensioenplan aan de vakjury. Het juryberaad is van 13.15 tot 16.30 uur. Het evenement is toegankelijk voor alle deelnemers en voor geïnteresseerden via deze link.

Het laatste pensioennieuws in uw inbox

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de pensioenwereld, lees updates over het pensioenstelsel en nieuws van AZL.