1. Home
  2. Kennis
  3. Nieuws
  4. Marja Maassen

Marja Maassen nieuwe Manager Fondscommunicatie

Marja Maassen | AZL

Marja Maassen wordt per 1 januari 2023 benoemd als Manager Fondscommunicatie. Ze wordt in deze nieuwe functie verantwoordelijk voor advisering en uitvoering van communicatie aan pensioenfondsen, werkgevers en deelnemers. Samen met het team gaat ze de slagkracht en effectiviteit van de adviesdienst Communicatie vergroten. Zaken die gezamenlijk en overkoepelend opgepakt kunnen worden, zoals generieke communicatieproducten en communicatie over wetgeving gaan we samen met de teams van Digital, Marketing en Corporate Communicatie zoveel mogelijk standaardiseren.

Publicatiedatum 15 december 2022
Categorie Algemeen

Marja Maassen is in 2013 bij AZL gestart en heeft in haar huidige rol als Senior Communicatieadviseur een belangrijke bijdrage geleverd aan de communicatie adviesdiensten van onze klanten en diverse projecten. 

Marja Maassen: “In mijn huidige functie als Senior Communicatieadviseur heb ik de afgelopen jaren veel van onze grote en kleinere klanten van dichtbij leren kennen. Ik was in 2013 nét in dienst toen de nieuwe wet pensioencommunicatie zich aandiende en sindsdien zijn we continu blijven veranderen. De functie Manager Fondscommunicatie is voor mij een mooie stap en een grote uitdaging. Met de Wet Toekomst Pensioenen in aantocht zoek ik samen met het team graag nog meer de verbinding met alle onderdelen van de organisatie. We doen het immers sámen voor onze klanten!”

Dénis Vinke, Directeur Digital, Marketing & Corporate Communicatie: “Ik ben blij om jullie te kunnen melden dat we de functie Manager Fondscommunicatie hebben ingevuld! Vanuit haar kennis, ervaring en competenties verwacht ik dat Marja een belangrijke bijdrage zal leveren aan het realiseren van onze groeiambities en het verder professionaliseren van de afdeling. Ik ben er ook super trots op dat we deze functie intern kunnen vervullen. Ik kijk uit naar de verdere samenwerking met Marja in haar nieuwe functie.”

Opvolging

Door de benoeming van Marja Maassen als Manager Fondscommunicatie komt de functie van Senior Communicatieadviseur vrij. Een selectie- en plaatsingsproces is gestart om zo spoedig mogelijk een geschikte opvolging voor haar aan te stellen.

Het laatste pensioennieuws in uw inbox

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de pensioenwereld, lees updates over het pensioenstelsel en nieuws van AZL.