1. Home
  2. Kennis
  3. Nieuws
  4. Maak kennis met de nieuwe podcastreeks: Pensioen in beweging

Maak kennis met de nieuwe podcastreeks: Pensioen in beweging

Maak kennis met ‘Pensioen in Beweging', de nieuwe podcastreeks van AZL Pensioenpraat die u meeneemt op een ontdekkingsreis door de dynamische wereld van pensioenuitvoering. De eerste aflevering gaat over het vernieuwde pensioenstelsel, een nieuwe realiteit.

Publicatiedatum 25 april 2024
Categorie Algemeen, Pensioenstelsel

We begeleiden u tijdens deze podcastreeks terwijl we de complexe verschuivingen en innovaties verkennen die de pensioenindustrie herdefiniëren. Samen met experts, denkers en pioniers binnen dit veld zullen we duiken in de diepgaande transformaties die plaatsvinden en de manier waarop ze invloed hebben op jouw financiële zekerheid en pensioen in de toekomst. 

In elk onderwerp van de podcastreeks ‘Pensioen in beweging’ gaan we dieper in op uiteenlopende onderwerpen. We gaan in gesprek gaan met experts, denkers en pioniers binnen de pensioensector om inzichten te bieden die u helpen navigeren door deze tijd van verandering. 

Eerste aflevering

In de eerste aflevering is onze host Denis Geuenich (Content Strateeg) samen met Najet Yacoubi (Directeur Digital, Marketing & Communicatie) en Paul Kullen (Directeur Klanten & Advies) in gesprek gegaan over het vernieuwde pensioenstelsel.

Benieuwd naar de context? Luister dan het gesprek op ons podcast-kanaal via onderstaande button!

Beluister de podcast hier!

Houd AZL Pensioenpraat zeker in de gaten, want er volgen meer afleveringen waarin we interessante en waardevolle gesprekken aangaan over de Wet toekomst pensioenen en alles wat daarmee heeft te maken.

 

Het laatste pensioennieuws in uw inbox

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de pensioenwereld, lees updates over het pensioenstelsel en nieuws van AZL.