1. Home
  2. Kennis
  3. Nieuws
  4. Deelnemers geven onze service een 8

Deelnemers geven onze service een 8

We werken continu aan het optimaliseren van onze dienstverlening. Dat doen we onder andere door het verbeteren van onze processen, het continue opleiden van onze medewerkers en onze logistiek rondom de telefonie te optimaliseren. Ook vragen wij de deelnemers structureel naar hun ervaringen in relatie tot onze dienstverlening.

Publicatiedatum 1 april 2021

Deze feedback gebruiken we om verder te verbeteren. Dat deze maatregelen effect hebben, blijkt uit onze telefonische bereikbaarheid. Deze is sinds november 2020 structureel 95% of hoger. De score vanuit het deelnemerstevredenheidsonderzoek op AZL-niveau bedraagt over het eerste kwartaal 2021 een 8.

Aan het deelnemerstevredenheidonderzoek hebben in het 1e kwartaal 3.200 personen meegedaan. Dat is een respons van 55%. De specifieke score per fonds vinden onze opdrachtgevers ook terug in de kwartaalrapportage.

Deze score is een mooie mijlpaal, daar zijn wij heel blij mee. Wij blijven onze dienstverlening verbeteren op weg naar een excellente klantbediening.

Het laatste pensioennieuws in uw inbox

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de pensioenwereld, lees updates over het pensioenstelsel en nieuws van AZL.