1. Home
  2. Kennis
  3. Nieuws
  4. AZL zet volgende stap in de klantbediening

AZL zet volgende stap in de klantbediening

Michiel Thomassen | AZL

De pensioenwereld gaat met de invoering van de Wet toekomst pensioenen de aankomende tijd ingrijpend veranderen. AZL bereidt zich hierop voor en wil een volgende stap maken in de klantbediening voor nieuwe en bestaande klanten.

Publicatiedatum 3 november 2022
Categorie Algemeen

Manager Accountmanagement

Om deze stap te kunnen maken, hebben we geschikte mensen met ruime ervaring, expertise en kennis nodig. We zijn daarom bijzonder trots om aan te kunnen kondigen dat Michiel Thomassen per direct benoemd is als Manager Accountmanagement binnen AZL.

Michiel Thomassen is geen onbekende bij klanten en met zijn jarenlange ervaring als Manager Bestuursadvisering kan hij het verschil binnen de sector maken. Met zijn energieke en gedreven karakter weet hij klanten en collega’s te enthousiasmeren. Verbinding staat bij hem hoog in het vaandel. Dit doet hij door de dialoog aan te gaan en te luisteren naar de behoeften van klanten.

Michiel Thomassen: ‘Ik kijk ernaar uit om met mijn team Accountmanagement aan de slag te gaan en samen verder te bouwen aan de klantbediening en commerciële slagkracht van AZL.’

Michiel Thomassen maakt samen met Manager Expert Center Data & Product, Manager Bestuursadvisering en Directeur Marc Bout onderdeel uit van het Management Team Klanten & Advies.

Marc Bout, Directeur Klanten & Advies bij AZL: ‘Wij zijn enorm blij met de benoeming van Michiel Thomassen als Manager Accountmanagement. Met zijn uitgebreide ervaring in commercie en relatiebeheer is Michiel dé juiste persoon om het groeiende succes van AZL in de pensioenbranche voort te zetten.’

Opvolging 

Door de benoeming van Michiel Thomassen als Manager Accountmanagement komt de functie van Manager Bestuursadvisering vrij. Een selectie- en plaatsingsproces is gestart om zo spoedig mogelijk een geschikte opvolging voor hem aan te stellen.

 

Het laatste pensioennieuws in uw inbox

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de pensioenwereld, lees updates over het pensioenstelsel en nieuws van AZL.