1. Home
  2. Kennis
  3. Nieuws
  4. AZL in aflevering SBS Helden van Nu over het thema 'Vitaliteit'

AZL in aflevering SBS Helden van Nu over het thema 'Vitaliteit'

Vitaalste Werkgever | AZL

SBS zendt sinds de Corona-tijd regelmatig programma’s uit onder de naam ’Helden van Nu’. Vooral mensen in de zorg stonden toen centraal. Dat is nu iets minder relevant en daarom zoeken ze ook helden bij bedrijven, zoals bij ons. Ze maakten een mooi aflevering over onze vitalogen.

Publicatiedatum 8 november 2022
Categorie Algemeen

Tijdens de nieuwste aflevering van SBS Helden van Nu staat de rol van onze twee vitalogen centraal. SBS was nieuwsgierig naar deze nieuwe helden binnen een bedrijf en is een dag komen filmen. Dave Kersemakers en Ilona Lamerichs nemen de hoofdrol op zich als vitaloog. In de praktijk doen ze dit echter niet alleen en zorgen samen met de werkgroep Vitaal AZL voor bijvoorbeeld voorlichting en workshops.

Vitaalste Werkgever | AZL

Definitie Vitaloog

Een vitaloog helpt mensen inzicht te geven in de factoren die ervoor zorgen dat zij zich energiek en fit voelen en beschikken over mentale veerkracht een doorzettingsvermogen. Een vitaloog zet o.a. de vitaliteitsschijf van vijf in om individuen, teams en organisaties te begeleiden naar meer vitaliteit, zodat ze (nog) meer resultaat uit hun talenten, loopbaan en privéleven kunnen halen.

Mooie inkijk bij AZL

Op de filmdag kwamen presentator Kevin de Brouwer, bekend van enkele programma’s op RTL4 en SBS, een regisseur, cameraman en assistent naar Heerlen. Na de briefing ging het team aan de slag. Rob Senden heeft als directeur HR de introductie van AZL gedaan en de link naar vitaliteit gelegd. Dave heeft onder andere de introductie van de schrijf van vijf gedaan en vertelt hoe we die bij AZL inzetten. Er is een workshop in de Gymzaal rondom vitaliteit bijgewoond en Ilona vertelde meer over de activiteiten in samenwerking met Vitaal AZL. Daarnaast zijn nog vele medewerkers, die aan werk waren, gefilmd of ingezet als figurant. Kortom: een mooie inkijk bij AZL.

Bekijk de uitzending terug

Dave over deze dag: “Het was leuke dag en fijn om vanuit je passie te mogen vertellen wat mijn rol als Vitaloog is binnen AZL.”

Ilona vult aan: “Ik vond het een leuke dag, die een mooi inkijkje geeft in de TV-wereld."

Het laatste pensioennieuws in uw inbox

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de pensioenwereld, lees updates over het pensioenstelsel en nieuws van AZL.