1. Home
  2. Kennis
  3. Evenementen
  4. Assurance Dienst Risk en Audit 15-12

Assurance Dienst: Risk & Audit

Sleutelfunctiehouders

Op 15 december organiseert AZL de Assurance Dienst-sessie Risk & Audit. Deze bijeenkomst vindt plaats in de vorm van een webinar in in verband met de geldende coronamaatregelen.

Webinar via Cisco Webex
15 december 2021 Van 10:00 tot 12:00 uur

Uw onderwerpen en vragen

De AZL Assurance Diensten zijn de overlegorganen van onze klanten op het gebied van Assurance. Het is daarmee ook úw overleg. Graag ontvangen we de vragen en onderwerpen die u graag zou willen bespreken en/of waar u meer informatie zou ontvangen. Dit doet u via het onderstaande aanmeldformulier of door een e-mail te sturen naar klantbijeenkomst@azl.eu.

Mochten er tijdens het overleg en de presentaties vragen zijn, dan kunt u deze via de chat stellen. Dan zorgen wij dat uw vraag aan bod komt.

Aanmelding

Deze bijeenkomst is alleen toegankelijk voor sleutelfunctiehouders van fondsen die onze Assurance Diensten afnemen. U kunt zich inschrijven via het onderstaande aanmeldformulier. Na inschrijving ontvangt u van ons een bevestiging. De definitieve agenda (en eventuele inloggegevens) krijgt u enkele dagen voor aanvang van deze bijeenkomst. Vragen over uw aanmelding kunt u stellen via klantbijeenkomst@azl.eu.

Aanmelden voor dit evenement

Gebruik dit formulier om u aan te melden voor het evenement. Let op: alle velden met een * zijn verplicht.