1. Home
  2. Kennis
  3. Nieuws
  4. Tweede podcast live: KeuzeKompas - Stap #2

Tweede podcast live: KeuzeKompas - Stap #2

Onze tweede podcast staat live! Onlangs hebben we ons podcast-kanaal gelanceerd: AZL Pensioenpraat. De eerste podcast-serie gaat over het KeuzeKompas, waar we in meerdere afleveringen gesprekken aangaan over de verschillende stappen. Nu is het tijd voor stap twee van het KeuzeKompas en staat daarmee de tweede podcast-aflevering live!

Publicatiedatum 29 november 2023
Categorie Pensioenstelsel

In deze tweede Pensioenpraat-podcast gaan we door met de tweede stap van het KeuzeKompas, waar we uitvoerig in gesprek gaan over het maken van analyses en bepalen van varianten. Ook wel de ALM-analyses genoemd.

Michiel Thomassen (Manager Accountmanagement AZL) gaat in gesprek met Sander Smeets (Senior Adviseur Actuariaat AZL) en Mirja Constandse (Uitvoerend Bestuurder van de Nationale APF). 

Mirja vertelt: "Wat ik in de praktijk merk, is dat mensen heel erg de neiging hebben om alsmaar berekeningen te vragen. Sander en zijn collega's kunnen heel veel rekenen, maar de vraag is wat het toevoegt."

Benieuwd naar wat het toevoegt? Luister dan het gesprek via ons podcast-kanaal via onderstaande button! 

Beluister de podcast hier!

 

Houdt AZL Pensioenpraat zeker in de gaten, want er zullen meer podcasts volgen waarin we interessante en waardevolle gesprekken aangaan over pensioen, het vernieuwde stelsel, het maken van keuzes en nog veel meer!

Het laatste pensioennieuws in uw inbox

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de pensioenwereld, lees updates over het pensioenstelsel en nieuws van AZL.