1. Home
  2. Kennis
  3. Nieuws
  4. Tom Augustijn genomineerd voor PlanMen WFM Award

Tom Augustijn genomineerd voor PlanMen WFM Award

WFM Awards | AZL

Tom Augustijn is werkzaam bij AZL op de afdeling Pensioenuitvoering en dingt mee naar de titel PlanMen WFM Awards 2022. We zijn daar heel trots op, maar voor de titel heeft hij uw stem nodig!

Publicatiedatum 12 augustus 2022
Categorie Algemeen

De WFM Awards zijn in het leven geroepen ter waardering van de beste planners, workforce management professionals en organisaties die impact maken met planning. Dat Tom Augustijn dit jaar is genomineerd, is dan ook iets waar we bij AZL natuurlijk zeer trots op zijn.

Tom Augustijn: β€˜Het is fijn en leuk om op deze manier een blijk van waardering te krijgen voor mijn werkzaamheden binnen het WFM-vak.’

Uw stem is nodig

De WFM-awards bestaan uit vakjury awards en publieksawards. Voor de publieksawards is het belangrijk dat Tom wordt geholpen door op hem te stemmen. Help Tom bij het winnen van deze award en stem direct hier. Er kan op Tom worden gestemd tot en met vrijdag 16 september 2022. De award-uitreiking vindt plaats op donderdag 13 oktober 2022 tijdens de awardshow.

Meer informatie

Meer informatie vindt u op www.wfmawards.nl.

Het laatste pensioennieuws in uw inbox

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de pensioenwereld, lees updates over het pensioenstelsel en nieuws van AZL.