1. Home
  2. Kennis
  3. Nieuws
  4. AZL ‘Vitaalste werkgever van Limburgse 2022’

AZL ‘Vitaalste werkgever van Limburg 2022’

Stockfoto's | AZL

Het was spannend maar AZL heeft de titel “Vitaalste werkgever van Limburg 2022” gewonnen. Een compliment voor ons allen en in het bijzonder voor onze vitalogen.

Publicatiedatum 22 september 2022
Categorie Algemeen

Het was spannend maar AZL heeft de titel “Vitaalste werkgever van Limburg 2022” in de categorie Groot bedrijf gewonnen. Een compliment voor ons allen en in het bijzonder voor onze vitalogen. In de categorie MKB heeft adviesbureau Vandaag de titel gewonnen.

Het zijn onze vitalogen, Dave Kersemakers en Ilona Lamerichs, die deze competitie zijn aangegaan en hebben gestreden om de award te winnen. Naast ons waren in de categorie ‘Groot bedrijf’ het Vista Collega en Kindante genomineerd.

Ze hebben de afgelopen maanden een aantal formaliteiten doorlopen en vandaag, donderdag 22 september was er het verlossende woord: AZL heeft gewonnen! De bekendmaking was tijdens het event de Vitaliteitsreis LIVE! 2022 in Sittard. Bekijk hier onze bijdrage.

Doelstelling Netwerk Vitaal Limburg

Deze award is bedoeld om Limburgse werkgevers die investeren in het welbevinden van hun medewerkers extra podium en waardering te geven en samen het belang van gelukkige en energieke medewerkers uit te dragen. Netwerk Limburg Vitaal vroeg zich af: ‘Welke Limburgse Werkgever zet vitaliteit, werkgeluk en duurzame inzetbaarheid in 2022 het beste op de kaart binnen zijn organisatie?” en ging aan de slag met de award om hier antwoord op te krijgen.

Vervolg

De komende tijd zijn we ambassadeur van vitaliteit op de werkvloer. Het is mooi om meer hierover te mogen vertellen aan andere bedrijven.

Meer informatie

Wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie, via marcom@azl.eu.

Het laatste pensioennieuws in uw inbox

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de pensioenwereld, lees updates over het pensioenstelsel en nieuws van AZL.