1. Home
  2. Kennis
  3. Nieuws
  4. AZL bij Doe Maar Duurzaam van RTL Z

AZL bij Doe Maar Duurzaam van RTL Z

Nieuws | AZL

Bij AZL geloven we dat we nu moeten zorgen dat we iets goeds achterlaten voor de volgende generatie. Maar hoe belangrijk is duurzaamheid voor AZL en waar focussen we op? Daar mochten we meer over vertellen bij het programma Doe Maar Duurzaam op RTL Z.

Publicatiedatum 7 juni 2022
Categorie MVO

Voor een pensioenuitvoerder is duurzaamheid een belangrijk thema, omdat we een langetermijn-focus hebben. Geld dat je nu inlegt voor pensioen, wordt pas over tientallen jaren uitgekeerd. Die focus voor de lange termijn is er dus altijd. Om dat op lange termijn te kunnen realiseren, houden we nu rekening met de omgeving, de mensen met wie we werken en natuur en milieu.

Integraal onderdeel visie en strategie

Het onderwerp duurzaamheid krijgt voortdurende aandacht. Het is een integraal onderdeel van de visie en de strategie van de organisatie. Bij alles wat we doen, kijken we naar de impact op mens, milieu en maatschappij. We leveren een positieve bijdrage en nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Positieve impact

Duurzaamheid is natuurlijk een breed begrip, dus we kijken goed naar de gebieden waar we het verschil op kunnen maken. Bij AZL kijken we daarbij naar een positieve impact in bedrijfsvoering, maatschappelijke betrokkenheid, dienstverlening en werkgeverschap. Lees er meer over op onze Duurzaamheid-pagina.

In het item van Doe Maar Duurzaam leggen collega's Jos Gubbels, Sabine Vulink en Dave Kersemakers uit wat wij onder duurzaamheid verstaan, waarom het belangrijk is en waar we ons op focussen. Bekijk hier de opname.

Het laatste pensioennieuws in uw inbox

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de pensioenwereld, lees updates over het pensioenstelsel en nieuws van AZL.