Voor een optimale beleving van deze website, vragen wij u cookies te accepteren. De website zal pas cookies plaatsen wanneer u hiervoor expliciet akkoord heeft gegeven. Lees meer >

 

René Sterken

‘Samen vormen we een inspirerende club.’

‘Toen ik – voor mijn sollicitatiegesprek - voor de eerste keer bij AZL binnen liep, dacht ik meteen: wat een leuk bedrijf! Er hing een heerlijke, rustige sfeer en de architectuur straalde warmte en intimiteit uit. Door de receptionistes werd ik hartelijk begroet. Ik voelde me meteen thuis.

Inspirerende club

Wat mij heel erg aanspreekt, is de no-nonsense mentaliteit van AZL. Je kunt veel bereiken en de lijnen zijn kort. Daardoor kun je echt meters maken. Ik vind dat zelf heel plezierig werken. Iedereen is aanspreekbaar en meedenkend.  Samen vormen we zo een inspirerende club.

Time-to-market

Beslissingen maak je vandaag en niet morgen. Als er iets speelt op mijn afdeling, dan loop ik bij mijn collega’s langs en lossen we het direct op. Dan ga ik geen mails sturen. Ik ben manager van een grote groep, verdeeld over 5 afdelingen. Dan is duidelijkheid heel belangrijk. Ik vind dat je als manager ook geen richting moet geven met tekst en uitleg. Je moet gewoon zelf het goede voorbeeld geven. Dit leidt tot de gunstige time-to-market van AZL.

Carrière maken in Zuid-Limburg

Het familiaire en de knusheid vind ik heel typerend voor AZL. Ik vind het geweldig dat de meeste medewerkers elkaar nog bij naam kennen en dat je begroet wordt in de kantine. De organisatie is open. Je kunt er daadwerkelijk vorm aan geven. AZL werkt effectief en efficiënt en dat gaan we zo houden. Zo’n inspirerend en ambitieus bedrijf met mogelijkheden om je te ontplooien en carrière te maken in Zuid-Limburg, dat is toch uniek?’