Voor een optimale beleving van deze website, vragen wij u cookies te accepteren. De website zal pas cookies plaatsen wanneer u hiervoor expliciet akkoord heeft gegeven. Lees meer >

 

Ebtissame el Majdoub

‘De administratie moet kloppen, dat is het hart van ons bedrijf.’

‘In 2012 gaf AZL een presentatie tijdens de bedrijvencontactdag van Zuyd Hogeschool. Ik volgde daar toen de opleiding People & Business Management. De enthousiaste en informele manier van presenteren was voor mij aanleiding om te solliciteren naar een afstudeerstageplek bij AZL. Tijdens mijn stage bleek al snel dat het een goede weerspiegeling was van de cultuur binnen het bedrijf. Twee maanden daarna belde de P&O-afdeling met de vraag of ik bij AZL wilde komen werken. Natuurlijk!

Flexibel

Als Medewerker Backoffice Pensioenen zit ik in een team dat voor drie pensioenfondsen werkt. Op administratief gebied bedienen wij deze fondsen over de hele breedte. Het voordeel daarvan is dat we als team flexibel zijn; alle teamleden zijn immers op de hoogte van alles wat er bij deze klanten speelt. Het werk is uitdagend, omdat elke klant een eigen pensioenregeling en afzonderlijke afspraken met AZL heeft.

 Nooit saai

Ik ben bij vrijwel alle administratieve processen betrokken, wat zeer leerzaam is en nooit saai. Vooral het contact met de deelnemers vind ik leuk. Het geeft voldoening dat ik hen kan helpen met mijn kennis over de pensioenregelingen. Ook met mijn collega’s mag ik me gelukkig prijzen; we hebben een team met betrokken mensen.

Blijven leren

Ik vind het belangrijk dat alle processen, zoals wijzigingen en betalingen, goed verlopen. De administratie moet kloppen, dat is het hart van ons bedrijf. Daarnaast vind ik het belangrijk dat ik blijf leren. Mede daarom ben ik lid van de werkgroep standaardcorrespondentie. Daar leer ik veel over de wetgeving. Als iets verandert in de wet, moeten wij dat goed en snel doorvoeren in de standaardcorrespondentie. Die kennis neem ik weer mee naar mijn dagelijkse werk.
Ook ga ik de verdiepingscursus over pensioen volgen van SPO. Ik ben blij dat AZL investeert in de kennis van zijn medewerkers.’