1. Home
  2. Werken bij AZL
  3. Medewerkers
  4. Rebekka Roxas

'Ik ben blij met de kansen die AZL me biedt.'

'Wat mij aanspreekt aan AZL is de flexibiliteit op meerdere vlakken, zoals de werktijden, het relatief eenvoudig wisselen van functie of het krijgen van kansen om te ontwikkelen.'

AZL omarmt talent

“Ik heb zelf een achtergrond in toerisme en de vertaalacademie, maar heb helemaal mijn draai gevonden in de wereld van de pensioenadministratie. Ik ben blij met de kansen die AZL me biedt en via diverse carrièresprongen ben ik op mijn huidige functie terechtgekomen. Mijn werkzaamheden richten zich nu op de transitie van onze klanten, daarin heb ik een coördinerende rol. Ik zorg ervoor dat (nieuwe) klanten een gedegen transitiereis maken bij AZL.”

AZL staat voor goed werkgeverschap

“Wat mij aanspreekt aan AZL is de flexibiliteit op meerdere vlakken, zoals de werktijden, het relatief eenvoudig wisselen van functie of het krijgen van kansen om te ontwikkelen. AZL heeft een collegiale cultuur, waarbij iedereen elkaar graag wilt helpen. Door het hebben van begrip voor elkaar, kom je verder als organisatie. AZL staat voor mij ook als een betrouwbare werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. AZL biedt je zekerheid, fijne collega’s, leuke leidinggevenden, voldoende doorgroeimogelijkheden en opleidingen. Kortom, AZL is ‘gewoon’ een fijne werkgever om voor te werken.”