1. Home
  2. Werken bij AZL
  3. Medewerkers
  4. Julie Gehlen

'Win-winsituatie voor AZL en mezelf'

'AZL is een open organisatie. Mijn mening wordt gewaardeerd en ik kan met veel collega’s sparren. Hierdoor wordt het beste in mezelf en mijn collega’s naar boven gehaald.'

Springplank voor (jong) talent

“Ik ben gestart met het traineeship bij AZL. Een bewuste keuze na mijn studie, omdat ik mezelf op een unieke manier kan profileren en erachter kan komen wat mij daadwerkelijk aandrijft. In eerste instantie kreeg ik een opdracht toebedeeld. Echter, ik kreeg de mogelijkheid om een opdracht naar keuze te werven en selecteren. Dit gaat in goed overleg en veel is mogelijk.”

“Dit geldt niet alleen voor trainees. Ook voor andere medewerkers is veel mogelijk. Zij kunnen hun werkzaamheden aanvullen met nevenactiviteiten bij platforms, zoals JongAZL, ActiefAZL, OriginALZ, de Personeels Activiteiten Comissie (PAC), etc. De deur staat open.”

“Ik ervaar dat AZL op zoek is naar (jong) talent of in ieder geval naar medewerkers die graag iets extra’s toevoegen. AZL is een open organisatie. Mijn mening wordt gewaardeerd en ik kan met veel collega’s sparren. Hierdoor wordt het beste in mezelf en mijn collega’s naar boven gehaald.”

Win-winsituatie voor AZL en mezelf

“Het leuke aan het traineeship is dat ik mijn opdrachten voor een groot gedeelte zelf kan samenstellen. Hierdoor ontstaat er een win-winsituatie voor AZL en mezelf. Ik beschik hierbij niet “gewoon” over een baan, maar ben bezig met werkzaamheden en taken die mij oprecht interesseren. Zo houd ik me bezig met het leveranciersmanagement van AZL. Dit heeft een mooi raakvlak met mijn hbo-opleiding. Hierbij pas ik mijn kennis toe in de praktijk. Ik haal energie uit het maken van contact met externe leveranciers en onze moederorganisatie NN. Maar niet alleen ben ik een boegbeeld voor externe relaties, ook diverse AZL-afdelingen sta ik graag te woord wat ik voor hen kan doen als het gaat om leveranciersmanagement.”

Groot bedrijf met de cultuur van een kleine organisatie

“Ik ervaar AZL als een bedrijf waar ik veel kan en mag leren en ontdekken. Niet alleen op professioneel maar ook op sociaal vlak. Het grote voordeel van AZL is dat het groot (genoeg) is qua carrièremogelijkheden, maar toch de charme heeft van een klein en bovenal Limburgs bedrijf. Vooral op dit laatste zijn we (ik) trots en dat uit zich in de vele netwerkclubs, zoals JongAZL, die AZL rijk is. Ik leer me zo op een unieke manier te presenteren, wat mijn loopbaan ten goede komt als young professional. Ik voel me oprecht thuis bij AZL en dit komt mede door mijn warme en lieve collega’s.”