1. Home
  2. Werken bij AZL
  3. Medewerkers
  4. Julie Gehlen

'Win-winsituatie voor AZL en mezelf'

'AZL is een open organisatie. Mijn mening wordt gewaardeerd en ik kan met veel collega’s sparren. Hierdoor wordt het beste in mezelf en mijn collega’s naar boven gehaald.'

Springplank voor (jong) talent

“Ik ben gestart met het traineeship bij AZL. Een bewuste keuze na mijn studie, omdat ik mezelf op een unieke manier kan profileren en erachter kan komen wat mij daadwerkelijk aandrijft. In eerste instantie kreeg ik een opdracht toebedeeld. Echter, ik kreeg de mogelijkheid om een opdracht naar keuze te werven en selecteren. Dit gaat in goed overleg en veel is mogelijk.”

“Dit geldt niet alleen voor trainees. Ook voor andere medewerkers is veel mogelijk. Zij kunnen hun werkzaamheden aanvullen met nevenactiviteiten bij platforms, zoals JongAZL, ActiefAZL, OriginALZ, de Personeels Activiteiten Commissie (PAC), etc. De deur staat open.”

“Ik ervaar dat AZL op zoek is naar (jong) talent of in ieder geval naar medewerkers die graag iets extra’s toevoegen. AZL is een open organisatie. Mijn mening wordt gewaardeerd en ik kan met veel collega’s sparren. Hierdoor wordt het beste in mezelf en mijn collega’s naar boven gehaald.”

Julie Gehlen | AZL

Win-winsituatie voor AZL en mezelf

“Het leuke aan het traineeship vond ik dat opdrachten voor een groot gedeelte zelf samengesteld konden worden. Hierdoor ontstaat er een win-winsituatie voor AZL en mezelf. Na het traineeship heb ik me gericht op leveranciersmanagement, een mooi raakvlak met mijn hbo-opleiding. Ik ben er dan ook trots op dat ik na mijn traineeship volop kansen krijg binnen AZL om door te groeien. Inmiddels ben ik medewerker Risk & Internal Audit, waarbij ik de bagage van het traineeship en het leveranciersmanagement heel goed kan inzetten. Wederom win-win.”

Groot bedrijf met de cultuur van een kleine organisatie

“Ik ervaar AZL als een bedrijf waar ik veel kan en mag leren en ontdekken. Niet alleen op professioneel maar ook op sociaal vlak. Het grote voordeel van AZL is dat het groot (genoeg) is qua carrièremogelijkheden, maar toch de charme heeft van een klein en bovenal Limburgs bedrijf. Vooral op dit laatste zijn we (ik) trots en dat uit zich in de vele netwerkclubs, zoals JongAZL, die AZL rijk is. Ik leer me zo op een unieke manier te presenteren, wat mijn loopbaan ten goede komt als young professional. Ik voel me oprecht thuis bij AZL en dit komt mede door mijn warme en lieve collega’s.”