Voor een optimale beleving van deze website, vragen wij u cookies te accepteren. De website zal pas cookies plaatsen wanneer u hiervoor expliciet akkoord heeft gegeven. Lees meer >

 

Word lid van de besloten klantengroep Nieuw pensioenstelsel LinkedIn

Over deze groep

In deze besloten klantengroep wisselen AZL en deelnemende pensioenfondsbestuurders onderling kennis en expertise uit en is er de mogelijkheid om vragen te stellen over het nieuwe pensioenstelsel. AZL zorgt voor het moderaten van de gesprekken en brengt actief discussiepunten in. Doelstelling is dat de deelnemende bestuurders, ondersteund door AZL, met elkaar beter en efficiënter beleidskeuzes kunnen maken voor hun pensioenfondsen, in de transitie naar het nieuwe pensioenstelsel.

Aanmelden: hoe werkt het?

Om deel te nemen aan de besloten Klantengroep Nieuw pensioenstelsel kunt u via deze link een lidmaatschapsverzoek  indienen.
U komt dan eerst op de inlogpagina van LinkedIn. Hier logt u in met uw eigen LinkedIn-account. Ingelogd komt u vanzelf op de pagina van de Klantengroep Nieuw pensioenstelsel waar u zich kunt aanmelden als lid. 
Voorwaarde om als lid toegelaten te worden tot deze besloten klantengroep is dat u bestuurder bent bij een pensioenfonds dat klant is bij AZL. En dat u al lid bent van LinkedIn. 
Via uw eigen LinkedIn-account ontvangt u, na akkoord door de beheerder van de besloten klantengroep, dan de bevestiging voor uw lidmaatschap aan deze groep.

Wat kunt u verwachten?

Afhankelijk van het aantal deelnemende bestuursleden en de vergelijkbaarheid van hun pensioenfondsen, maken we één of meerdere klantgroepen. Bijvoorbeeld een groep voor BPF-en en een groep voor OPF-en. Binnen deze klantgroep(en) zorgen we voor kennisdeling, fysieke bijeenkomsten, presentaties e.d. AZL treedt hierbij op als moderator van de groep(en).  

Terug