Voor een optimale beleving van deze website, vragen wij u cookies te accepteren. De website zal pas cookies plaatsen wanneer u hiervoor expliciet akkoord heeft gegeven. Lees meer >

 

Actueel

AZL werkt verder aan groeiambitie

Het Nederlandse pensioenlandschap, onze pensioenfondsen en AZL zijn volop in beweging. Wendbaar zijn, schaalvergroting en inspelen op ontwikkelingen zijn daarbij essentieel. Dat vereist slagkracht en actie. Een van die acties is de uitbreiding van het directieteam met Rob Dingemans, onze nieuwe directeur business development.

Onze groeiambitie en onze visie op de toekomst vragen om een sterkere focus op het verder ontwikkelen en uitbreiden van onze klantrelaties en onze dienstverlening. Per 15 februari zal het directieteam hier samen met Rob Dingemans verdere invulling aan gaan geven. De heer Dingemans heeft in verschillende functies bij onder andere Interpolis en Achmea langdurige ervaring opgedaan in de pensioenwereld. Naast de heer Dingemans blijft de directie bestaan uit Maarten van der Tuin, directievoorzitter, Edward Heijkers voor pensioenen en IT en Marcel Verheul voor klantrelaties en adviesdiensten.

In het afgelopen half jaar heeft AZL de uitvoeringsorganisatie procesgeoriënteerd ingericht. Daarmee kan nog meer geprofiteerd worden van schaalvoordelen en kunnen (stelsel)wijzigingen en migraties eenvoudiger worden geïmplementeerd. Tegelijkertijd gaan wij door met de verdere ontwikkeling van ons systeemlandschap, waarbij optimale inregelbaarheid en betrouwbare data de kern vormen van onze wendbaarheid.

Directievoorzitter Maarten van der Tuin: ‘We zijn blij met deze uitbreiding van onze directie, Rob Dingemans is een goede aanvulling op ons directieteam. Rob heeft veel ervaring in de pensioenwereld, en sluit daarmee uitstekend aan bij onze organisatie. Met een nieuwe focus op business development zorgen we voor goede interactie met pensioenfondsen, zodat we bestuurders optimaal van dienst kunnen zijn in deze veranderlijke tijden.’