Voor een optimale beleving van deze website, vragen wij u cookies te accepteren. De website zal pas cookies plaatsen wanneer u hiervoor expliciet akkoord heeft gegeven. Lees meer >

 

Actueel


AZL laat zich zien

AZL ziet er vanaf nu anders uit. We bekennen kleur en laten ons zien. De pensioenmarkt is in beweging, en dat vereist een groot aanpassend vermogen. In het snel veranderend pensioenlandschap staan we samen sterker. Dat is onze overtuiging. Want samen kun je meer, leer je van elkaar en deel je kosten en risico’s. Daar wordt iedereen beter van.

Door jarenlange ervaring zijn we veranderexperts geworden. Ook zelf zijn we veranderd. Zo hebben we in de afgelopen maanden hard gewerkt aan onze nieuwe procesgerichte organisatie. Daarbij stellen we het belang van onze opdrachtgevers voorop. Verder bekijken we wat pensioen op de lange termijn betekent voor deelnemers via verschillende innovatieprogramma’s. Ook zijn we volop bezig met de doorontwikkeling van onze IT-systemen en de voorbereidingen voor het nieuwe pensioenstelsel. Alles om klaar te zijn voor de toekomst.

Bij al die veranderingen past ook een nieuwe positionering en een nieuwe jas. In onze nieuwe huisstijl hebben we gekozen voor rondere, zachtere vormen en kleuren die onze persoonlijke en informele werkwijze weerspiegelen. Tegelijkertijd blijven onze zakelijke betrouwbaarheid en resultaatgerichtheid uiteraard onverminderd van kracht. Zo werkt AZL iedere dag aan de toekomst van het Nederlandse collectieve pensioen. We doen dat met elkaar. En voor elkaar.

AZL. De toekomst voor elkaar.

Bekijk onze video voor een indruk van onze nieuwe positionering!