Voor een optimale beleving van deze website, vragen wij u cookies te accepteren. De website zal pas cookies plaatsen wanneer u hiervoor expliciet akkoord heeft gegeven. Lees meer >

 

Actueel

Annemieke Visser-Brons nieuw lid RvC AZL

Annemieke Visser volgt Arthur van der Wal op als lid van de Raad van Commissarissen (RvC) van AZL N.V.. Het aandeelhoudersbesluit inzake de benoeming van Annemieke is 14 september 2018 ondertekend. Daarmee is zij per 1 november jl. benoemd in de RvC van AZL N.V.

Annemieke Visser.png
Annemieke is geselecteerd door de aandeelhouder van AZL N.V. Ook de OR van AZL heeft hierover positief geadviseerd. Annemieke bekleedt sinds 2017 de functie van Directeur Pension Services bij Nationale-Nederlanden Levensverzekering. Daarvoor was Annemieke directeur bij Delta Lloyd.


Michel van Elk (voorzitter RvC): ‘Annemieke heeft ervaring met veranderprocessen en agile werken. Ze kent Nationale-Nederlanden en Delta Lloyd alsmede de markt. Ze heeft veel ervaring met operations processen en IT. Ze is ondernemend en zeer gedreven. Een zeer waardevolle toevoeging aan onze RvC.’

De andere leden van de RvC van AZL N.V. zijn: Michel van Elk, Henriëtte Prast en Willem Stevens.

Arthur van der Wal is vertrokken uit de RvC na zijn overstap van NN  naar Syntrus Achmea per 1 september 2018. Hij is met ingang van die datum directievoorzitter van Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Hij was benoemd als commissaris van AZL N.V. per 1 juli 2014 (daags na zijn aftreden als CEO van AZL).