Voor een optimale beleving van deze website, vragen wij u cookies te accepteren. De website zal pas cookies plaatsen wanneer u hiervoor expliciet akkoord heeft gegeven. Lees meer >

 

Actueel

Wim Hoogers vertrekt als CFO bij AZL

Wim Hoogers vertrekt per 1 juli als directeur Financiën en Riskmanagement van AZL. Zijn vertrek volgt na een heroriëntatie op de omvang van de directie. Wim Hoogers heeft aangegeven dat door zijn vertrek ruimte ontstaat voor zijn wens om na een lang dienstverband bij AZL nieuwe, meer bestuurlijke functies te gaan bekleden.

Sinds 2002 heeft Wim Hoogers in een belangrijke periode AZL meebestuurd en een grote bijdrage geleverd aan het verwerven van de huidige positie van AZL in de pensioenmarkt en binnen de pensioenstrategie van NN Group. Ook kwam recent onder zijn leiding de volledige vernieuwing van de huisvesting tot stand waarmee hij een belangrijke impuls heeft gegeven aan de organisatie.

Directievoorzitter Maarten van der Tuin neemt de portefeuille Financiën en Riskmanagement over. Het betekent dat een aantal stafafdelingen, waaronder Financiën, Facilitaire zaken en Risk, Compliance en Internal Audit, voortaan rechtstreeks aan hem rapporteert. De portefeuilles van Marcel Verheul, directeur Klantrelaties en Advies, en van Edward Heijkers, directeur Pensioen en IT, veranderen niet.