Voor een optimale beleving van deze website, vragen wij u cookies te accepteren. De website zal pas cookies plaatsen wanneer u hiervoor expliciet akkoord heeft gegeven. Lees meer >

 

Wat wij doen, willen wij goed doen. Daar horen duidelijke afspraken bij als wij met andere bedrijven samenwerken. Die afspraken hebben wij vastgelegd in onze algemene voorwaarden.

Wat wij doen

AZL is een van de grootste pensioenuitvoeringsorganisaties van Nederland. Wij hebben een hoofdvestiging in Heerlen en een kantoor in Utrecht waar 472 betrokken en deskundige medewerkers werken. Wij verzorgen de administratie van 51 pensioenfondsen met 960.000 deelnemers. Alles wat wij doen heeft direct of indirect te maken met de pensioenen van die deelnemers. De deelnemer krijgt van ons duidelijkheid over zijn pensioen, en ervaart dat AZL bereikbaar, deskundig en behulpzaam is. Bestuurders van de pensioenfondsen ontvangen bij ons ook de best mogelijke steun. Om hun fonds goed te kunnen besturen moeten zij kunnen beschikken over actuele en correcte cijfers, toegankelijke prognoses en duidelijke adviezen. Daarom biedt AZL niet alleen een administratie die perfect op orde is, maar ook bestuursadvies, communicatieadvies en actuariële dienstverlening. U kiest uit dit pakket de dienstverlening die voor uw fonds gewenst is, integraal óf modulair. Dankzij onze maatwerk dienstverlening kunt u zich als bestuurder richten op uw kerntaak: het besturen van uw fonds.

Aantoonbaar in control
Wij werken doelgericht en systematisch aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Dat kunnen we aantonen met een ISAE 3402-rapportage en een ‘In Control Statement (ICS).’ Onze opdrachtgevers ontvangen elk jaar een ICS over onze businessunits administratie, bestuursadvies, actuariaat, communicatie en ons IT-bedrijf. Zo helpen wij ook ú om ‘in control’ te zijn.

AZL is onderdeel van de NN Group en het administratieplatform voor de Nationale-Nederlanden PPI (Essentie Pensioen).

Meer over ISAE 3402-rapportage

Top