Voor een optimale beleving van deze website, vragen wij u cookies te accepteren. De website zal pas cookies plaatsen wanneer u hiervoor expliciet akkoord heeft gegeven. Lees meer >

 

Directie

Maarten van der Tuin
Directievoorzitter

Maarten van der Tuin (1964) is per 1 februari 2015 voorzitter van de directie. Eerder werkte Maarten in verschillende leidinggevende functies bij De Amersfoortse Verzekeringen, laatstelijk als adjunct directeur Pensioenen. In 2008 stapte hij over naar MN waar hij directeur Pensioenen en lid van de hoofddirectie was. Hij studeerde rechten aan de Universiteit van Utrecht en behaalde later zijn master in business administration.


Edward Heijkers
Directeur Pensioen en IT

Edward Heijkers (1967) is sinds 2011 directeur van de business unit Services. Hij kwam in 2009 bij AZL in dienst. Eerder werkte Edward Heijkers onder meer bij APG en Fontys Hogescholen. Hij studeerde bestuurlijke informatiekunde in Tilburg en volgde een masteropleiding in information management (TIAS) en veranderkunde (SIOO).


Marcel Verheul
Directeur Klantrelaties en Advies

Marcel Verheul (1962) is per 16 november 2015 als directeur Klantrelaties verantwoordelijk voor de dienstverlening, de klanttevredenheid en het aantrekken van nieuwe opdrachtgevers. Eerder werkte hij onder meer bij PGGM , The Vision Web en BSO/Origin. Marcel studeerde Informatietechniek aan de HTS Groningen en haalde zijn Master of Business Administration aan Webster University.


Raad van Commissarissen

Michel van Elk (voorzitter)

Henriƫtte Prast

Willem Stevens

Arthur van der Wal

Profielschets voor leden van de Raad van Commissarissen

Top