1. Home
  2. Kennis
  3. Nieuws
  4. vitaliteitsweek 2023

AZL blikt terug op een veerkrachtige Vitaliteitsweek!

Deze week, van 25 t/m 29 september, stond volledig in het teken van de Nationale Vitaliteitsweek. Als Vitaalste Werkgever van Limburg 2022/september 2023, is het thema vitaliteit natuurlijk iets wat het gehele jaar een podium heeft binnen AZL. Maar het feit dat er een landelijke week is benoemd waar extra aandacht voor dit belangrijke thema is, laten wij natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij gaan.

Publicatiedatum 29 september 2023
Categorie Algemeen

Het thema van de Vitaliteitsweek 2023 is Veerkracht. Het doel van deze week is werkend Nederland bewust maken van het belang van de eigen vitaliteit. De laatste jaren is er namelijk in toenemende mate behoefte aan het vergroten van veerkracht.

AZL's veerkrachtige Vitaliteitsweek

Wij blikken graag kort terug op de activiteiten die met veel enthousiasme georganiseerd én ontvangen zijn. De week werd afgetrapt met een inspirerende openingspresentatie door Messcherp, waarbij collega’s letterlijk hebben ervaren hoe het is om met de handen in een ijsbad ondergedompeld te zijn. Sleutelwoorden van deze opening waren dan ook: mindset en ademhaling. Ook is er een Talent Motivatie Analyse gepresenteerd en zijn er verschillende podcasts gedeeld om iedereen te inspireren en te motiveren.

Grenzen verleggen

Naast deze presentaties, hebben de AZL medewerkers ook hun handen uit de mouwen gestoken en is er zeer actief aan de slag gegaan. Van een yoga nidra sessie tot een grensverleggende activiteit, waarbij medewerkers van het AZL-gebouw geabseild hebben. Dave Kersemakers (Vitaloog bij AZL) complimenteert zijn collega’s: “Wat mooi om te zien dat een aantal van onze medewerkers hun grenzen hebben verlegt en hun angst met een stukje lef hebben omgezet in actie!”

Social Dinner

In het bijzonder blikken we terug op het Social Dinner dat door AZL-medewerkers georganiseerd is. Mensen uit de regio die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, waarvoor een uitetentje niet zo vanzelfsprekend is en een sociaal isolement ervaren, zijn uitgenodigd voor een heerlijk onbezonnen avondje uit, dat volledig werd verzorgd. De AZL bedrijfskantine werd omgetoverd tot een waar restaurant, waarbij een driegangendiner bereid werd door onze collega’s. We hebben hartverwarmende reacties ontvangen op deze mooie avond en willen iedereen bedanken voor zijn/haar komst en bijdrage!

Samen zijn we sterk en sámen tonen we veerkacht!

Het laatste pensioennieuws in uw inbox

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de pensioenwereld, lees updates over het pensioenstelsel en nieuws van AZL.