1. Home
  2. Kennis
  3. Nieuws
  4. Themanummer Perspectief: zorgen voor werkgevers en deelnemers

Themanummer Perspectief: zorgen voor werkgevers en deelnemers

Zorgen voor de toekomst is actueler dan ooit. Sinds maart ziet de wereld er heel anders uit dan we allemaal voor mogelijk hadden gehouden. Ondertussen gaat de pensioenuitvoering gelukkig wel door zoals u dat van ons gewend bent. Samen met u doen we er elke dag weer alles aan om daarvoor te zorgen. Over die zorg leest u in het nieuwe nummer van Perspectief.

Publicatiedatum 30 juni 2020
Categorie Algemeen

In ons logboek van de afgelopen maanden vertellen leden van ons crisisteam over de maatregelen van AZL sinds het begin van de coronacrisis. Verder spraken we met consultant Monica Swalef en hoogleraar Leo Lentz over de evaluatie van de wet Pensioencommunicatie en de inzichten voor deelnemers. Pensioenfonds HAIO voor huisartsen in opleiding zorgde ervoor dat jonge huisartsen in actie kwamen voor hun pensioen. En we kijken naar de ontwikkeling van nieuwe initiatieven voor deelnemers en werkgevers: Pensioen tv en het nieuwe werkgeversportaal.

Lees de nieuwe Perspectief

Het laatste pensioennieuws in uw inbox

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de pensioenwereld, lees updates over het pensioenstelsel en nieuws van AZL.