1. Home
  2. Kennis
  3. Nieuws
  4. Themanummer Perspectief: De blik vooruit

Themanummer Perspectief: De blik vooruit

2020 was een jaar dat in alle opzichten anders was dan anders. De coronacrisis zette de wereld op zijn kop. Tegelijkertijd kon de pensioenwereld al niet veel meer op zijn kop komen te staan door de vernieuwing van het pensioenstelsel. Het volgende jaar biedt naar verwachting uitzicht op oplossingen. Over die blik vooruit leest u in dit nummer van Perspectief.

Publicatiedatum 4 december 2020
Categorie Algemeen

We spraken met Marike Knoef en Peter Hein van Mulligen over het beeld dat mensen hebben van pensioen en in hoeverre dat beeld reëel is. Verder belichten we de gedetailleerde berekeningen die nodig zijn voor het maken van keuzes in het nieuwe pensioenstelsel. Pensioenfondsbestuurders gaan in gesprek over hoe representatief fondsbesturen zijn ten opzichte van de achterban. En we laten u zien op welke manier wij innovatieve methodes inzetten om daadwerkelijk problemen op te lossen.

Lees de nieuwe Perspectief

Het laatste pensioennieuws in uw inbox

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de pensioenwereld, lees updates over het pensioenstelsel en nieuws van AZL.