1. Home
  2. Kennis
  3. Nieuws
  4. Stichting Pensioenfonds DNB kiest voor AZL

Stichting Pensioenfonds DNB kiest voor AZL

Stockfoto's | AZL

AZL is de beoogde nieuwe pensioenuitvoerder voor Stichting Pensioenfonds DNB vanaf 1 januari 2023. Beide partijen tekenden hiervoor een intentieovereenkomst. Stichting Pensioenfonds DNB brengt de administratie bij AZL onder. Het pensioen voor de bijna 5.500 deelnemers van het fonds verandert niet door deze overgang.

Publicatiedatum 1 november 2021
Categorie Persbericht

Stichting Pensioenfonds DNB zocht naar een nieuwe uitvoeringsorganisatie en vond een geschikte match in AZL. Het fonds voerde een zeer uitgebreid selectietraject in samenwerking met consultant Sprenkels & Verschuren. In de eindselectie kwam AZL als beste naar voren op de belangrijkste selectiecriteria van het fonds: deskundigheid, continuïteit voor de lange termijn en goed voorbereid op de komst van het nieuwe pensioenstelsel.

“Stichting Pensioenfonds DNB was op zoek naar een uitvoerder die continuïteit en rust kan bieden, zodat het fonds zich kan richten op de voorbereidingen voor het nieuwe pensioenstelsel”, zegt Roeland van Vledder, voorzitter bij Stichting Pensioenfonds DNB. “AZL is een betrouwbare multi-client pensioenuitvoerder met een lange historie. Wij hebben alle vertrouwen in de samenwerking met AZL.”

“Wij zijn trots om Stichting Pensioenfonds DNB als nieuwe klant te mogen verwelkomen”, zegt Monique Sueters, CEO bij AZL. “We zetten onze kennis, ervaring en verandervermogen graag in om te zorgen voor een succesvolle transitie naar AZL én naar het nieuwe pensioenstelsel.”  

Het laatste pensioennieuws in uw inbox

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de pensioenwereld, lees updates over het pensioenstelsel en nieuws van AZL.