1. Home
  2. Kennis
  3. Nieuws
  4. Nieuwe editie Perspectief: Grip in roerige tijden

Nieuwe editie Perspectief: Grip in roerige tijden

De tijd van alleen maar praten over het nieuwe pensioenstelsel ligt definitief achter ons. Nu is de tijd aangebroken om met de uitvoering bezig te zijn. Zowel voor pensioenfondsbestuurders, pensioenuitvoeringsorganisaties als deelnemers gaat er heel wat veranderen. Hoe sla je je daar nu doorheen? U leest er alles over in de nieuwe Perspectief.

Publicatiedatum 25 mei 2021
Categorie Algemeen

Wij helpen u graag om grip te krijgen op het nieuwe pensioenstelsel. In het nieuwste nummer spreken we met José Meijer van de Pensioenfederatie over collectiviteit en solidariteit. Verder staan belichten we wat u nu al kunt regelen. Bestuurder Ed d’Hooghe van Pensioenfonds Dow vertelt over zijn aanpak van de transitie naar het nieuwe stelsel. En we laten u zien op welke manier wij datakwaliteit borgen in onze praktijk. Zo zorgen we samen voor grip in roerige tijden.

Goed om te weten: dit nummer ging naar de drukker voordat bekend werd dat de hervorming van het nieuwe pensioenstelsel vertraging oploopt. De tijdlijn op pagina 9 klopt daardoor niet.

Lees de nieuwe Perspectief

Het laatste pensioennieuws in uw inbox

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de pensioenwereld, lees updates over het pensioenstelsel en nieuws van AZL.