1. Home
  2. Kennis
  3. Nieuws
  4. Mirjam Zwager benoemd tot Manager Bestuursadvisering

Mirjam Zwager is benoemd tot Manager Bestuursadvisering

Mirjam Zwager | Manager Bestuursadvisering | AZL

De pensioenwereld gaat met de invoering van de Wet toekomst pensioenen de aankomende tijd ingrijpend veranderen. We begeleiden u hierin graag zodat u als bestuurder de juiste weloverwogen besluiten kan nemen voor uw fonds.

 

Om een volgende stap te maken in de klantbediening van onze bestaande en nieuwe klanten hebben wij u in november 2022 geïnformeerd over de benoeming van Michiel Thomassen als Manager Accountmanagement.

 

Wij zijn blij dat we u kunnen informeren dat Mirjam Zwager per direct benoemd is als Manager Bestuursadvisering binnen AZL.

Publicatiedatum 24 januari 2023
Categorie Algemeen

Mirjam Zwager is sinds zes jaar werkzaam voor AZL Bestuursadvisering en heeft als Senior Bestuursadviseur met veel plezier en enthousiasme de bestuursadvisering– en ondersteuning verzorgd voor een van onze bedrijfstakpensioenfondsen. Met deze stap binnen AZL zet Mirjam zich de komende jaren in om samen met het team Bestuursadvisering, waarbinnen zowel bestuursondersteuning, pensioen-juridische advisering als de advisering ten aanzien van handhaving plaatsvindt, de huidige veranderingen in de pensioensector voor bestuurders behapbaar te maken.

Verbinden

Naast kennis van de dossiers die op de bestuurstafel langskomen heeft zij ook jarenlange relatiebeheer- en klantervaring binnen de pensioensector. Met haar enthousiasme en organisatievermogen weet Mirjam klanten en collega’s te binden. Graag gaat zij het gesprek aan met bestuurders om de bestuursadvisering zo goed mogelijk af te stemmen op hun behoeften.

Mirjam Zwager: ‘Ik kijk ernaar uit om met mijn teamleden voor Bestuursadvisering en handhaving aan de slag te gaan en samen verder te bouwen aan onze klantbediening en dienstverlening met en voor onze pensioenfondsbestuurders.’

Mirjam Zwager maakt samen met de Manager Expert Center Product & Data, Manager Accountmanagement en Directeur Marc Bout onderdeel uit van het Management Team Klanten & Advies.

Marc Bout, Directeur Klanten & Advies bij AZL: ‘Wij zijn enorm blij met de benoeming van Mirjam Zwager als Manager Bestuursadvisering. Met haar kennis van zaken en klantgevoel kan het team Bestuursadvisering zich verder ontwikkelen en onze klanten optimaal ondersteunen en adviseren, ook met de Wet toekomst pensioenen op komst.’ 

Opvolging

Door de benoeming van Mirjam Zwager als Manager Bestuursadvisering komt de functie van Senior Bestuursadviseur vrij. Een selectie- en plaatsingsproces is gestart om zo spoedig mogelijk een geschikte opvolging voor haar aan te stellen.

Het laatste pensioennieuws in uw inbox

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de pensioenwereld, lees updates over het pensioenstelsel en nieuws van AZL.