1. Home
  2. Kennis
  3. Nieuws
  4. Marc Bout benoemd tot commercieel directeur AZL

Marc Bout benoemd tot commercieel directeur AZL

Marc Bout | AZL

Per 1 januari is de directie van AZL versterkt met een nieuwe commercieel directeur in de persoon van Marc Bout. Als commercieel directeur krijgt Bout primair de verantwoordelijkheid voor de sales en marketing van AZL. Bout is actuaris en werkte tot voor kort als partner in de consultancy.

Publicatiedatum 11 januari 2021
Categorie Persbericht

Marc Bout (1965) startte zijn loopbaan bij Aegon en werkte daar in verschillende commerciële functies. Gedurende ruim 20 jaar werkte hij daarna als pensioenconsultant, waaronder de laatste 10 jaar als partner bij PwC Nederland. Hij kent de pensioenwereld en is als geen ander in staat zich in te leven in klanten en dat te vertalen naar gewenste oplossingen.

Marc Bout zal zich gaan richten op het aantrekken van nieuwe klanten waarbij klantwensen, vakmanschap en verbinden centraal staan. De ambitie en visie van AZL is erop gericht om te groeien in de consoliderende pensioenmarkt. Dat doen we vooral samen, door in co-creatie met onze klanten nieuwe toekomstbestendige pensioenoplossingen te ontwikkelen die passen binnen het nieuwe pensioenstelsel. Bout trekt samen op met Rob Dingemans, die als directeur verantwoordelijk blijft voor de klantrelaties en adviesdiensten.

Directievoorzitter Maarten van der Tuin: ‘We zijn blij met deze invulling van de commerciële rol binnen onze directie. Marc Bout is de juiste aanvulling op ons directieteam. Marc heeft vele kanten van de pensioenwereld kunnen bekijken en heeft een sterke inhoudelijke achtergrond. Maar het belangrijkste is zijn gedrevenheid om altijd samen te zoeken naar de ideale oplossing, op zoek naar verbinding.’

 

Lees ook: 'Vasthouden aan keuzes en kritisch zijn'

Het laatste pensioennieuws in uw inbox

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de pensioenwereld, lees updates over het pensioenstelsel en nieuws van AZL.