1. Home
  2. Kennis
  3. Nieuws
  4. IT-themasessie: klaar voor de toekomst

IT-themasessie: klaar voor de toekomst

Donderdag 29 april organiseerde AZL een online IT-themasessie. Op de agenda stonden de onderwerpen IT in control, klaar voor de toekomst en excellente klantbediening. Ondanks het thema, was het zeker geen zwaar technisch verhaal: we gingen in op het effect van IT op ons werk en onze dienstverlening. Nu, maar vooral ook in de toekomst. Ruim 50 klanten namen deel aan ons interactieve webinar. Directeur Change & IT Edward Heijkers was de dagvoorzitter.

Publicatiedatum 5 mei 2021
Categorie Algemeen

IT Q&A

De beste sessies organiseer je door goed in te spelen op vragen die leven bij de deelnemers. Daarom vroegen we onze klanten van tevoren welke onderwerpen zij graag op de agenda zagen staan. Hierop kregen we volop respons. Vanuit het onderwerp ‘IT in control’ gingen Esmiralda Thieme, Manager Risk, Compliance & Internal Audit, en Rob Dingemans, Directeur Business Development, in op vragen over onder andere cybersecurity, ISAE 3402 en datakwaliteit.

De blik op morgen

Manager Innovatieportfolio Wouter Revenberg en CIT-consultant Marcel Verstappen gaven de bezoekers van het webinar een kijkje in de toekomst. Ze blikten vooruit naar de rol van IT in het nieuwe pensioenstelsel en de DC-regelingen. Wouter en Marcel vertelden ook over de nieuwe leverancier van onze unit-linked-administratie, Topicus Pension & Wealth, en welke plek zij innemen in ons IT-landschap.

Gebruikers centraal

Tot slot stonden Janko Grassère, Manager Proposities, en Pieter van Eijden, Manager Klantenservice & Pensioenuitvoering, stil bij het thema excellente klantbediening. Hun boodschap? Wij zijn er voor werkgevers en deelnemers op de momenten dat het er écht toe doet. Door te standaardiseren, uniformeren, automatiseren en digitaliseren, zijn we nu in staat om de online beleving van klanten en deelnemers echt te personaliseren. Op elk moment van de klantreis.

Via de onderstaande video kunt u de hele themasessie terugkijken.


Meer weten over onze visie op IT? Neem gerust contact op met uw fondsenmanager of mail naar info@azl.eu.

Het laatste pensioennieuws in uw inbox

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de pensioenwereld, lees updates over het pensioenstelsel en nieuws van AZL.