1. Home
  2. Kennis
  3. Nieuws
  4. Esmiralda Thieme, Directeur Risk & Internal Audit bij AZL, genomineerd voor Topvrouw Limburg 2022

Esmiralda Thieme, Directeur Risk & Internal Audit bij AZL, genomineerd voor Topvrouw Limburg 2022

We zijn bijzonder trots dat onze directeur Risk & Internal Audit, Esmiralda Thieme genomineerd is voor de titel "Topvrouw Limburg 2022". Dat heeft de Stichting Topvrouwen Limburg vandaag bekend gemaakt.

Publicatiedatum 17 juni 2022
Categorie Algemeen

Esmiralda Thieme neemt het op tegen Chahinda Ghossein, Cardioloog i.o. verbonden aan Maastricht Universitair Medisch Centrum (MUMC+) en Marivonne van Kralingen, partner verbonden aan advocatenkantoor Voor de Zaak in Venlo. De komende tijd zet ze zich in voor deze geweldige titel. Op donderdagavond 22 september bepaalt een jury de winnaar. AZL wenst alle drie de topvrouwen veel succes!

Directeur Risk & Internal Audit

Esmiralda Thieme is Directeur Risk & Internal Audit bij AZL. Daarmee is ze integraal verantwoordelijk voor het bepalen van het risicoprofiel en het in control zijn van de organisatie.  Samen met haar organisatie staat ze aan de vooravond van  een majeure transitie van pensioenregelingen en in casu de implementatie van het nieuwe PensioenAkkoord. Dit heeft enorme impact op IT-systemen, processen, de organisatie, 50 klanten en circa 1,5 miljoen deelnemers. Daarnaast is zij lid van de risicocommissie van de Pensioenfederatie. En is zij lid van het Audit & Risk Committee bij Stichting Pensioenfonds Medisch Specialisten.

Esmiralda: “Mijn kracht zit in mijn resultaatgerichtheid en het continu willen verbeteren van de organisatie. We zorgen er samen voor dat AZL en onze klanten aantoonbaar in control zijn. Belangrijke riskbelief is derhalve: vertrouwen is goed, controle is altijd beter.”

Topvrouwen Limburg

De stichting Topvrouwen Limburg heeft als doel om vrouwelijk ondernemerschap en management te stimuleren en te ontwikkelen. De verkiezing is een eerbetoon aan de topvrouwen in Limburg die een waardevolle en opvallende bijdrage leveren aan het bedrijfsleven, gemeenschap, overheid of wetenschap. Deze topvrouwen zijn zich bewust van hun vrouwelijke eigenschappen en wenden deze actief en bewust aan om hun doel te bereiken.

Het laatste pensioennieuws in uw inbox

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de pensioenwereld, lees updates over het pensioenstelsel en nieuws van AZL.