1. Home
  2. Kennis
  3. Nieuws
  4. Een kijkje in de keuken bij transitiemanagement

Een kijkje in de keuken bij transitiemanagement

Stockfoto's | AZL

Een nieuwe pensioenuitvoerder kiezen is een langdurig, intensief traject voor pensioenfondsen. Zij liggen vaak wakker van de verhuizing van de administratie. En over de overstap naar het nieuwe pensioenstelsel. Wij laten potentiële klanten daarom graag zien dat elke transitie soepel verloopt met onze geoliede transitiemachine.

Publicatiedatum 1 juli 2021
Categorie Algemeen

Door corona moesten al onze site-visits digitaal. Om te zorgen dat nieuwe fondsen tóch een zo goed mogelijk beeld krijgen van ons transitiemanagement, neemt Vianne Hermans, projectmanager bij onze change-afdeling, hen in deze video mee in onze aanpak.

Ook interessant:

Meer weten over ons transitiemanagement? Vianne Hermans en Ellen Veenstra, projectmanagers, vertellen wat er zoal bij transities komt kijken. En bent u benieuwd hoe klanten ons transitiemanagement ervaren? Lees dan ook het interview met Bert van der Plas van Cargill.

Het laatste pensioennieuws in uw inbox

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de pensioenwereld, lees updates over het pensioenstelsel en nieuws van AZL.