1. Home
  2. Kennis
  3. Nieuws
  4. Directielid Marcel Verheul verlaat AZL

Directielid Marcel Verheul verlaat AZL

Onze directeur Klantrelaties en Advies Marcel Verheul vertrekt per 1 januari 2020 bij AZL. Marcel kiest voor een volgende stap in zijn loopbaan. Hij treedt in dienst van ABN AMRO Pensioenfonds als voorzitter van het uitvoerend bestuur. Op dit moment bekijken wij de verdere invulling van de taken van Marcel.

Publicatiedatum 13 november 2019
Categorie Persbericht

Marcel Verheul werkte na zijn studie Informatietechniek en Master in Business Administration bijna onafgebroken in de financiële dienstverlening. ‘Dat is mijn thuisland’, zei hij er zelf over bij zijn indiensttreding in 2015. Hij is in verschillende rollen al decennia actief bij pensioenfondsen, banken, verzekeraars en pensioenuitvoerders.

Marcel Verheul: ‘Met heel veel plezier en energie heb ik bij AZL gewerkt. AZL is een uniek bedrijf met fijne collega’s en klanten waar ik graag voor en mee heb gewerkt. Tegelijk kijk ik uit naar mijn nieuwe rol als voorzitter van het uitvoerend bestuur van ABN AMRO Pensioenfonds. Het mede besturen van een prachtig pensioenfonds en tegelijk leidinggeven aan de uitvoering is een unieke kans waarin mijn ervaring en kennis van jaren samenkomen.’

Maarten van der Tuin, voorzitter directie: ‘Onder aansturing van Marcel heeft AZL belangrijke stappen gezet in de concrete invulling van verbinding met onze klanten. Hij heeft het initiatief genomen voor intensief relatiemanagement, voor themasessies waarin inhoudelijke onderwerpen worden gedeeld en uitgediept, en voor de inrichting van een platform voor onze klanten waarin we de assurance van de pensioenuitvoering organiseren. Al die zaken zetten wij onverminderd voort. Ik wens Marcel heel veel succes bij zijn overstap naar de stoel van de bestuurder. ABN AMRO Pensioenfonds krijgt er een bevlogen pensioenexpert bij die het vak door en door kent.’

Het laatste pensioennieuws in uw inbox

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de pensioenwereld, lees updates over het pensioenstelsel en nieuws van AZL.