1. Home
  2. Kennis
  3. Nieuws
  4. AZL kennispartner van Jaarcongres Pensioenfederatie

AZL kennispartner van Jaarcongres Pensioenfederatie

Nieuws | AZL

Woensdag 28 oktober vindt het online Jaarcongres van de Pensioenfederatie plaats. AZL levert aan deze bijeenkomst een bijdrage met een kennissessie over de transitie naar het nieuwe pensioenstelsel. Edwin Knoppert neemt de kijkers mee in de weg die moet worden afgelegd aan de hand van een heldere animatie.

Publicatiedatum 26 oktober 2020
Categorie Algemeen, Pensioenstelsel

In verbinding naar een waardevol pensioen

  • Inzicht: de kijkers krijgen inzicht in de betrokken stakeholders en de rolverdeling tussen deze stakeholders bij de te maken keuzes over het nieuwe pensioencontract, invaren en compensatie;
  • Grip: kijkers krijgen grip op de wijze waarop in verbinding met stakeholders gezamenlijk de weg bewandeld kan worden naar het nieuwe pensioenstelsel, waarbij het transitiemoment en mijlpalen zijn vastgesteld en vertaald naar de roadmap voor het bestuur. Dit geeft grip op het proces binnen de transitieperiode;
  • Continue communicatie: deze zorgt voor verbinding met deelnemers, werkgevers en stakeholders. Ook hun stem is van belang om juiste keuzes te kunnen maken.

Bekijk de kennissessie van AZL

Het laatste pensioennieuws in uw inbox

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de pensioenwereld, lees updates over het pensioenstelsel en nieuws van AZL.