1. Home
  2. Kennis
  3. Evenementen
  4. Themasessie nieuw pensioenstelsel 7-10

Themasessie: Nieuwe Pensioenstelsel, actuele stand van zaken

Alle klanten

Wat betekent de Wet Toekomst Pensioenen voor uw pensioenadministratie bij en door AZL? Dat hoort u tijdens dit webinar op donderdag 7 oktober. In verband met de geldende coronamaatregelen vindt deze bijeenkomst plaats in de vorm van een webinar.

Webinar (Cisco Webex)
7 oktober 2021 Van 13:30 tot 15:00 uur

Programma

U krijgt inzicht in de stappen die wij hebben gezet om de nieuwe contracten administratief optimaal te kunnen uitvoeren. Maar ook wat er nog moet gebeuren en - voor u niet onbelangrijk - welke kosten daarmee gemoeid zijn. Wij praten u graag helemaal bij over ons productmodel en het proces naar de nieuwe propositie. De agenda en de inloggegevens voor deze sessie ontvangt u enkele dagen vóór het webinar.

Goed om alvast te weten

Als vervolg op het webinar organiseren wij begin november enkele Ronde Tafel sessies waarin we dieper ingaan op de nieuwe contracten. Tijdens deze sessies toetsen we onze proposities graag met de specifieke aandachtspunten en uitdagingen die bij uw fonds spelen.

Registreer u vooraf

Deze bijeenkomst is toegankelijk voor al onze klanten. U kunt zich inschrijven via het onderstaande aanmeldformulier. Vragen over uw aanmelding kunt u stellen via klantbijeenkomst@azl.eu

 

Aanmelden voor dit evenement

Gebruik dit formulier om u aan te melden voor het evenement. Let op: alle velden met een * zijn verplicht.