1. Home
  2. Kennis
  3. Evenementen
  4. Themasessie ISAE

Themasessie: ISAE

Alle klanten

Inzicht, controle en grip zijn voor zowel AZL als ook voor onze klanten van groot belang in het uitvoeren van een goede pensioenadministratie. Onze ISAE 3402 rapportage heeft u onlangs ontvangen. De ISAE 3000 rapportage verwachten we binnenkort definitief af te ronden en wordt u in de komende weken toegestuurd. Deze rapporten vormen voor u en AZL een belangrijk onderdeel van ’aantoonbaar in control‘ zijn. Voor onze klanten organiseren wij jaarlijks een integrale ISAE themasessie, waarin wij een nadere toelichting geven op de ISAE 3000 en 3402 rapportages.

Webinar via Cisco Webex
4 maart 2021 Van 13:30 tot 15:00 uur

Deze themasessie ISAE vindt plaats op 4 maart in de vorm van een webinar. De meeting start om 13.30 uur en duurt 90 minuten. Tijdens deze themasessie zullen Esmiralda Thieme en René Ewals (ACS) aan het woord zijn en verdere toelichting geven. Ook is er ruimte voor uw eventuele vragen.

Binnenkort organiseert AZL ook een bijeenkomst voor uw fondsaccountants. Zij ontvangen voor deze bijeenkomst binnenkort een aparte uitnodiging. Deze bijeenkomst is ook per webinar.

 

Uw aanmelding en vragen

Wij zijn in voorbereiding voor dit webinar. Wat vindt u dat aan bod zou moeten komen? Laat het ons weten in het onderstaande aanmeldformulier. Mochten er tijdens de presentaties vragen zijn, dan kunt u deze via de chat stellen. Dan zorgen wij dat uw vraag aan bod komt. Waar mogelijk proberen we u deze vragen zelf te laten stellen. Uw vragen zorgen voor interactie, meer diepgang en daarmee voor meer waarde van de AZL Themasessies. Alvast bedankt daarvoor.

Bevestiging

U ontvangt een bevestiging van uw aanwezigheid en enkele dagen voorafgaand aan de sessie ontvangt u de inloggegevens voor het webinar.

Aanmelden voor dit evenement

Gebruik dit formulier om u aan te melden voor het evenement. Let op: alle velden met een * zijn verplicht.