1. Home
  2. Kennis
  3. Evenementen
  4. Themasessie Doorkijk 2022 11-11

Themasessie: Doorkijk 2022

Alle klanten

Najaar 2021. Tijd om terug te blikken om een veelbewogen jaar, maar zeker ook vooruit te kijken. Daarom organiseren we op 11 november de AZL Doorkijk naar 2022. In deze bijeenkomst praat het directieteam praat u bij over waar AZL nu staat én waar we komend jaar naartoe gaan. Deze bijeenkomst vindt waarschijnlijk digitaal plaats in de vorm van een webinar in verband met de geldende coronamaatregelen.

n.t.b.
11 november 2021 Van 14:30 tot 16:00 uur

Programma

De pensioenmarkt is in beweging, het nieuwe pensioenstelsel komt eraan. Tegelijkertijd is AZL sterk in ontwikkeling. Tijdens deze themasessie brengen we u op de hoogte van onze plannen en projecten voor 2022 en verder. Hierbij maken we gebruik van de waardevolle input die is opgehaald tijdens de Samen Koers-sessies. We laten zien wat de strategische richting voor AZL is, hoe we ervoor zorgen dat we klaar zijn voor het nieuwe pensioenstelsel, hoe we de komende jaren een bijdrage kunnen leveren aan uw transitie en wat de belangrijkste aandachtspunten zijn.

Natuurlijk gaan we ook in op de wettelijke projecten, de Assurance Diensten, strategische samenwerking en hoe AZL werkt aan de toekomst. Onze toekomst, uw toekomst, die van uw deelnemers en uw werkgevers.

Aanmelding

Op dit moment is het nog niet mogelijk om u in te schrijven voor deze bijeenkomst.

Let op: u kunt deze bijeenkomst alleen bijwonen indien u van ons een uitnodiging hebt ontvangen. Na inschrijving ontvangt u van ons een bevestiging. De definitieve agenda (en eventuele inloggegevens) krijgt u enkele dagen voor aanvang van deze bijeenkomst. Vragen over uw aanmelding kunt u stellen via klantbijeenkomst@azl.eu.