1. Home
  2. Kennis
  3. Evenementen
  4. Relatiedag 20 juni 2023

Relatiedag: 20 juni 2023

Relatiedag 2023 | AZL
Alle klanten

We staan aan de vooravond van een majeure transitie naar het nieuwe pensioenstelsel. Deze transitie maken we samen: u als klant én wij als pensioenuitvoeringsorganisatie. Die grote verandering gaat zorgen voor meer klantgerichtheid, transparantie en meer keuzemogelijkheden voor uw deelnemers. En dat zijn precies de onderwerpen die centraal staan tijdens onze relatiedag. Een succesvolle transitie kunnen we alleen samen realiseren; hierbij hebben we elkaar nodig!

Harbour Club Vinkeveen Groenlandsekade 1, 3645 BA Vinkeveen
20 juni 2023 Van 12:00 tot 19:30 uur

De voorbereidingen zijn in volle gang! Zo hebben we de eerste keynote spreker al bekend gemaakt, die op inspirerende en humoristische wijze in zal gaan op 'Verandering' aan de hand van neurowetenschappelijke inzichten en wat dit met ons brein doet. 'Hoe gaan we nu om met verandering en op welke wijze krijgen we deelnemers mee?' Een belangrijke vraag die tijdens deze keynote beantwoord zal worden. Maar dit is slechts het begin. 

Wij zullen u per mail op de hoogte houden van alle ins- en outs van de details van ons programma. 

We starten met een lunch en eindigen met een borrel en hapjes. Het inhoudelijke programma zal starten om 13.00 uur en eindigen omstreeks 17.30 uur.

Vul onderstaand formulier in en laat ons weten dat u erbij bent. Dit wilt u toch niet missen? 

Meld u aan voor de relatiedag op 20 juni!

Wij hopen u te mogen verwelkomen op onze relatiedag. Vul onderstaand formulier in en u ontvangt van ons een bevestiging.