1. Home
  2. Kennis
  3. Evenementen
  4. Handhaving 1-7

Themasessie: Handhaving

Bpf'en

Op 1 juli organiseert AZL de derde themasessie over Handhaving. We bieden een gevarieerd programma waarin dit voor bedrijfstakpensioenfondsen belangrijke onderwerp opnieuw vanuit drie invalshoeken wordt belicht.

Webinar (Cisco Webex) Op uitnodiging
1 juli 2021 Van 13:30 tot 15:00 uur

Innovatieve handhaving

In 2019 hebben we met elkaar gesproken over de doorontwikkeling van onze dienstverlening op het gebied van handhaving en de initiatieven die we op dat gebied namen. We praten u graag bij waar we staan in die ontwikkelingen en welke innovaties dat heeft opgeleverd.

Gebruik van de loonaangifte keten. Wat kan ik daarmee?

We maken steeds meer gebruik van de loonaangifte keten van de Belastingdienst, UWV en CBS. Wat is er mogelijk met de gegevens van deze keten en hoe zou dit kunnen helpen bij uw pensioenadministratie? Welke ontwikkelingen spelen er verder op dit gebied? We zullen dit met elkaar ontdekken tijdens dit deel van de themasessie.

Op weg naar het nieuwe pensioenstelsel: de effecten van de nieuwe contracten op gelijkwaardigheidstoetsingen

Ieder fonds heeft wel één of meerdere vrijgestelde ondernemingen. Nu tonen zij hun gelijkwaardigheid aan door de waarde van de toezegging met elkaar te vergelijken. Maar wat betekent de overgang naar een premieovereenkomst voor die gelijkwaardigheid? Waar moeten de vrijgestelde ondernemingen straks rekening mee houden? Onze inzichten op dit gebied bespreken we graag met u.

Aanmelden voor dit evenement

Gebruik dit formulier om u aan te melden voor het evenement. Let op: alle velden met een * zijn verplicht.