1. Home
  2. Kennis
  3. Evenementen
  4. Doorkijk 2021 (1)

Themasessie: Doorkijk 2021

Alle klanten

Op 23 november 2020 organiseert AZL de Themasessie Doorkijk naar 2021 voor zijn klanten. Een terugblik naar 2020, maar zeker ook een blik vooruit naar 2021.

Webinar
23 november 2020 Van 14:00 tot 16:00 uur

Terwijl onze ontmoetingen, samenwerking en omgangsvormen flink zijn veranderd de afgelopen maanden ging het werk bij AZL natuurlijk ‘gewoon’ door. Uw pensioenadministratie en adviesdiensten waren actief en we werken ook hard aan de toekomst met het komst van het nieuwe pensioenstelsel. En dat alles terwijl onze kantoren voor het overgrote deel leeg zijn en we met u minder samen konden zijn. Daarom is het nog belangrijker om goed met elkaar in contact te blijven, zeker over onze strategie.

We nodigen u dus ook van harte uit voor onze Themasessie Doorkijk naar 2021. Onze themasessie waarbij we kijken naar volgend jaar, de ontwikkelingen en onze strategie. Dé strategische sessie waarin wij u als directieleden informeren, meenemen en hopelijk ook inspireren. Deze AZL Themasessie vindt plaats op 23 november en begint om 14.00 uur in de vorm van een webinar.

Inschrijven

Door gebruik te maken van het registratieformulier, registreert u zich heel eenvoudig. U helpt ons bij de voorbereiding als u deze informatie zo snel mogelijk toestuurt, het liefst vóór 1 november. U ontvangt een bevestiging van uw registratie.

We kijken uit naar een levendige en energieke themasessie!

Rob Dingemans
Directeur Klantrelaties en Advies

 

Aanmelden voor dit evenement

Gebruik dit formulier om u aan te melden voor het evenement. Let op: alle velden met een * zijn verplicht.