1. Home
  2. Kennis
  3. Evenementen
  4. Deepdive NPS Productmodel SPR en FPR 6-9-2022

Ronde Tafel: deepdive NPS Productmodel SPR en FPR

Alle klanten

We houden in september 4 deepdive-sessies die bedoeld zijn om een duidelijk beeld te scheppen hoe AZL de solidaire (SPR) en flexibele (FPR) premieregeling modulair inricht. Dit helpt u in het maken van een keuze voor deze regelingen en op basis van uw feedback verbeteren wij ons productmodel.

Buitenplaats De Bergse Bossen Traaij 299, 3971 GM Driebergen
6 september 2022 Van 13.00 tot 17.00 uur

Tijdens de deepdives gaan we in een interactieve sessie met u in gesprek over specifieke onderdelen van beide contracten. Naast het productmodel laten we u ook zien hoe we u kunnen helpen met het maken van de juiste keuzes en wat daarvoor nodig is. De sessies zijn met kleine groepen, zodat we optimaal elkaar van gedachten kunnen wisselen.

Aanmelden

U kunt zich inschrijven voor de sessie van dinsdag 6 september via het onderstaande aanmeldformulier. Wij verwachten veel aanmeldingen. Daarom vragen we u ook een tweede voorkeur aan te geven. Inloop vanaf 12.30 uur met een broodje. Na deze sessie nodigen we u graag uit voor een borrel.

Laat ons vóór 11 augustus weten of u komt. Op basis van de ontvangen reacties maken wij de indeling met de beschikbare sessies definitief en informeren u zo spoedig mogelijk.

Heeft u tussentijds vragen over deze sessies? Dan kunt u terecht bij Marco Külter via marco.kulter@azl.eu of bij uw fondsmanager.

Aanmelden voor dit evenement

Gebruik dit formulier om u aan te melden voor het evenement. Let op: alle velden met een * zijn verplicht.